Ετικέτες

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Μόνο εάν η ευρωζώνη γίνει …Κούγκι θα επιστρέψουμε στη δραχμή!

Μόνο εάν η ευρωζώνη γίνει …Κούγκι θα επιστρέψουμε στη δραχμή!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Μαΐου 21, 2012
Γράφει ο Μαγια
Επιτέλους, πρέπει να γίνει απολύτως σαφές. Οσοι διακινούν καθοιονδήποτε τρόπο το εκφοβιστικό δίλημμα «ευρώ ή δραχμή» είναι, είτε μίσθαρνα της διεθνούς τοκογλυφίας και του καταρρέοντος εγχώριου κατεστημένου, είτε ημιμαθείς, είτε θύματα του ραγιαδισμού τους.
Μέχρι και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Δημ, Αβραμόπουλος, παραδέχτηκε, μέσω συνέντευξής στη Real news, ότι «πρέπει να τελειώνουμε με αυτό το ψευτοδίλημμα, που χρησιμοποιείται στον εσωτερικό ανταγωνισμό, αναπαράγεται στο εξωτερικό από συμφέροντα που κερδοσκοπούν και τελικώς βλάπτει τη χώρα».

Ο Αμερικανός νομπελίστας οικονομολόγος Πολ Κρούγκμαν, προειδοποίησε, πως «τρομακτικές συνέπειες από ενδεχόμενη έξοδο δεν θα υπάρξουν μόνο για τη χώρα μας, αλλά και ολόκληρη την Ευρωζώνη. Εάν δεν παρέμβει η ΕΚΤ το ευρώ θα εκραγεί».
Ο πρώην Αυστριακός καγκελάριος Φραντς Βρανίτσκι, τόνισε ότι στους Ελληνες πρέπει να δοθούν προοπτικές καθώς από μια πιθανή έξοδό τους από το κοινό νόμισμα θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένος ο κίνδυνος μετάδοσης της κρίσης.
«Αν βγει η Ελλάδα από την ευρωζώνη θα ακολουθήσουν κι άλλοι», δήλωσε ο Ρ. Πρόντι. Ο πρώην πρόεδρος της Κομισιόν εξήγησε, μάλιστα, πως «αν βγει η Ελλάδα θα διαλυθούν όλα».
Ο Γερμανός καθηγητής Οικονομικών Σ. Ντούλιεν, σε άρθρο του στην ιστοσελίδα ECFR κάλεσε τους Ευρωπαίους ηγέτες «να μην παίζουν με τη φωτιά της Ελληνικής εξόδου από το ευρώ» καθώς αν συνέβαινε κάτι τέτοιο οι συνέπειες θα ήσαν για όλους ανυπολόγιστες!

Εχουν προηγηθεί, στο ίδιο μήκος κύματος, πλειάδα δηλώσεων επιφανών πολιτικών και αναλυτών, ενώ δεν πρέπει να αγνοηθεί η εμπεριστατωμένη έκθεση της ίδιας της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας (IV / Dec 2009. Legal Working Paper Series), που έχει δημοσιοποιήσει η Λούκα Κατσέλη και η οποία με κατηγορηματικό τρόπο απορρίπτει την περίπτωση να εκδιωχθεί η Ελλάδα από το ευρώ χωρίς την θέλησή της!
Συνεπώς, δεν είναι απαραίτητο να έχει κάποιος υψηλό IQ για να αντιληφθεί που αποσκοπεί όλο αυτό το τρομοκρατικό παιχνίδι γύρω από το ευρώ και τη δραχμή.
Στόχος είναι η αποθάρρυνση των Ελλήνων ψηφοφόρων, ώστε απελπισμένοι να παραδοθούν στις μνημονιακές ορέξεις, για να εφαρμοστεί κατά γράμμα, δίχως παρεκκλίσεις, το Μνημόνιο εκποίησης της χώρας και φτωχοποίησης του λαού!
Τίποτα δεν διδάσκονται οι υπερόπτες επικυρίαρχοι! Δεν τους περνάει από το μυαλό ότι, με τις μεθοδεύσεις τους εκθέτουν τους ευνοούμενούς τους και πεισμώνουν τους πολίτες. Τελικά, αντί να σπρώξουν την ψήφο προς τα δεξιά θα την απελευθερώσουν προς τα αριστερά!
Αν συνεχίσουν έτσι, βλέπω αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ!….
Κουιζ. Και Ελληνας στο hedge fund των αρπαχτικών με το διαβόητο ομόλογο των 436 εκατομ. που έσπευσε να πληρώσει για λογαριασμό μας, ο πρόθυμος υπάλληλος, Λ. Παπαδήμος. Κι από …τζάκι. Ποιος νάναι, ποιος νάναι o Ελληνας «μαυραγορίτης»;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου