ΤΑ ΣΚΙΑΖΕΙ Η ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΚΩΝΕΙ Η ΣΚΛΑΒΙΑ
Ζούμε στην «κατοχική» Ελλάδα, σε μια χώρα της οποίας τα αφεντικά και οι ακόλουθοι τους κατάφεραν με φοβέρες, απειλές και ένα σωρό άλλα τερτίπια να κάνουν το κόσμο να λουφάξει σε μια μεριά, η καλύτερα σε κάποιο βαθύ και θεοσκότεινο «λαγούμι» και να μη μπορεί να αντιδράσει με κανένα τρόπο.
ΨΕΜΑΤΑ, ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ που δεν τηρήθηκαν ΠΟΤΕ, «δεσμεύσεις», κροκοδείλια δάκρυα, αναφορές στις θυσίες που έκανε ο λαός και δεν πήγαν όπως λένε χαμένες (νομίζουν), καταπάτηση του Συντάγματος της χώρας που το έκαναν οι τελευταίες κυβερνήσεις κουρελού κατά τα συμφέροντα τους.

Και ακούστηκε και το ανέκδοτο στα «σαράντα» της ΝΔ, ότι η κυβέρνηση ΕΣΩΣΕ τη χώρα από την κρίση, και κάποιοι μάλιστα νοιώθουν και υπερηφάνεια για το «έργο» τους. Ένα έργο, θρίλερ κανονικό. Αλήθεια, ΠΩΣ σώσατε τη χώρα; Με το να εξοντώσετε τους κατοίκους της; Με το να την προσφέρετε στο «πιάτο» στα αφεντικά σας; Έτσι σώζετε εσείς τη χώρα; Με το να είστε οι ΕΝΟΧΟΙ για τις χιλιάδες αυτοκτονίες ΕΛΛΗΝΩΝ;
Τόσα χαράτσια, δεν μας είχαν βάλει οι τούρκοι στα 400 χρόνια σκλαβιάς. Σπείρατε το ΦΟΒΟ στον κοσμάκη, ΟΧΙ στους νέους, από αυτούς θα τιμωρηθείτε να είστε σίγουροι . Με τις απειλές σας, και τις απειλές των αφεντικών σας, φοβίσατε τους ηλικιωμένους, ναι, τους ψηφοφόρους σας. Έτρεξαν σα κοπάδι πρόβατα στις τράπεζες για να πληρώσουν εμπρόθεσμα τον ΕΝΦΙΑ γιατί απειλήσατε με «μέτρα». Δε σας πήραν χαμπάρι να σας διαολοστείλουν ΕΣΑΣ και τους ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ που μας κουβαλήσατε, τρόικες, ΔΝΤ, κλπ, και τους έχουμε να κυκλοφορούν λες και είναι στο τσιφλίκι του παππού τους.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ και μας φοβερίζουν και από πάνω.
Μας εξοντώνουν και τους κοιτάμε!
Μια φρέσκια ειδησούλα…..
«ΣΟΚ: Πέθανε άντρας σε τράπεζα περιμένοντας να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ
Ο 70χρονος που περίμενε στην ουρά σε υποκατάστημα της Εθνικής στην οδό Λαμπράκη, μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου έγιναν όλες οι προσπάθειες από τους γιατρούς για να τον επαναφέρουν, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να τον κρατήσουν στη ζωή.
Ο άντρας που λιποθύμησε περιμένοντας στην ουρά για να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ κατέληξε πριν από λίγο σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπως μεταδίδει το seleo.gr. Ο 70χρονος που περίμενε στην ουρά σε υποκατάστημα της Εθνικής στην οδό Λαμπράκη, μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου έγιναν όλες οι προσπάθειες από τους γιατρούς για να τον επαναφέρουν, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να τον κρατήσουν στη ζωή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Θεσσαλονίκη, ο άντρας έπαθε ανακοπή καρδιάς. «Ήρθε χωρίς σφυγμό στο νοσοκομείο. Αν και έγινε προσπάθεια ανάνηψης ο άνθρωπος κατέληξε», δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου.»
Με τις υγείες μας βρε. Δεν άντεξε ο άνθρωπος την ταλαιπωρία, ίσως είδε πως η σύνταξη του όλη θα πάει σε αυτό το χαράτσι, η ορθοστασία από την άλλη, ε πολύ θέλει;
Κύριε «πρωθυπουργέ» των σκλαβωμένων Ελλήνων, ΠΟΣΟ υπερήφανος αισθάνεστε για όλα αυτά; Για τα ΕΡΓΑ σας γενικότερα; ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ, οι ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ για να γλυτώσετε από την ΟΡΓΗ του κοσμάκη; Καημένη Ελλαδίτσα, ακόμα και σήμερα, με όλα αυτά τα δεινά, υπάρχουν έλληνες που μιλούν για κόμματα, για αρχηγούς, για ποσοστά και γιορτάζουν τη γέννηση τους, και τον θάνατο σου.