Ετικέτες

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Κάψτε την Αθήνα!....


Henry Matisse's The Dance”
Όταν οι Γερμανοί έφευγαν ηττημένοι απ’ την Αθήνα [και την υπόλοιπη Ελλάδα], στα τέλη του 1944, έκαιγαν και κατέστρεφαν ότι είχε απομείνει από τις υποδομές της χώρας, πατώντας με ευλάβεια στα χνάρια του Αττίλα και του Ταμερλάνου, του Τζέκινς Χαν και των Βανδάλων, γνωστών ανά τους αιώνες υπερασπιστών του πολιτισμού, των γραμμάτων και των τεχνών!
Δεν είχε βέβαια μόνο η Ελλάδα αυτή τη μεταχείριση, εκείνες τις μέρες.
Μέχρι και «Κάψτε το Παρίσι» είχε διατάξει ο παρανοϊκός Φύρερ, που ευτυχώς γλύτωσε χάρη στον αγώνα κάποιων Γάλλων αντιστασιακών και την αναβλητικότητα κάποιων μη παρανοϊκών Γερμανών!
Από τότε μέχρι σήμερα «κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι» κι άλλαξαν πολλά, η μαγιά όμως παραμένει η ίδια!
Η πείνα τους για την αρπαγή του πλούτου των άλλων δεν έχει κορεσθεί και χλαπακιάζουν τα καλύτερα φιλέτα! Τα άλλα, τις δευτεράντζες, τα δίνουν ρεγάλο στους συνεργάτες, τους Γερμανοτσολιάδες, όπως και τότε!
Όσα τους είναι άχρηστα τα καίνε, μαζί με τους ανθρώπους, που αφήνουν άνεργους, πεινασμένους, ανασφάλιστους!
Έτσι κι αλλιώς για τους πολλούς, καμμένα είναι όλα όσα δεν μπορούν πλέον ν’ αγγίξουν, να φάνε, να χρησιμοποιήσουν, να απολαύσουν, να πληρώσουν!
Καμμένο είναι το νοσοκομείο μας, το «Ερρίκος Ντυνάν», γιατί ο Άδωνις, ο Βορίδης και ο Σαμαράς, το χάρισαν στον Πασόκο Σάλλα!
Καμμένες είναι για μας οι δικές μας τράπεζες, που τις πληρώνουμε για δεκαετίες με τοκογλυφικά επιτόκια και πάνω από 200 δις την τελευταία πενταετία, για να ανήκουν κι αυτές σε Σάλλες!!
[Άλλο ένα δωράκι προχθές, στις τραπεζικές βδέλλες!]
Καμμένη όμως και η τυχοδιώκτρια Σοφούλα, η Βούλτεψη ντε, που έβγαλε απ’ το μπαούλο της όλα τα βιβλία της Φρειδερίκης και αλυχτά σαν το αγριόσκυλο για τον Κομμουνιστικό κίνδυνο [ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός], που βρίσκεται προ των πυλών!!
Τον ΣΥΡΙΖΑ που απειλεί [λέει] τις αξίες της Σοφίας και των φίλων της, δηλαδή ρεμούλα, πλιάτσικο, δωσιλογισμό, γενοκτονία!
Της Σοφίας, της κόρης της ορντινάντσας του Μητσοτού, του «σπουδαίου» δημοσιογράφου που προστάτεψε με κάθε τρόπο η συντεχνία, γιατί όταν ήταν νέος[είπαν], έκανε ένα καλό ρεπορτάζ!!!
Καμμένες είναι και οι Τσατσάδες της Μέρκελ, που μέρα-νύχτα σχίζουν τα μνημόνια, διώχνοντας τα ΔουΝουΤα και ύστερα τις χαστουκίζουν οι αφέντρες κι επιστρέφουν γαλήνιες στην πατρίδα!
Διώχνουν και τον πρεσβευτή από το Βερολίνο[κι ας είναι ξαδελφάκι], γιατί τους είχε ενημερώσει πως θα πέσουν χαστούκια!!!
Ο Γεωργαλάς….., ο Λαζαρίδης ήθελα να πω, τον τιμώρησε γιατί δεν τους ενημέρωσε για τον ακριβή αριθμό [των χαστουκιών]!!
Καμμένα, οριστικά και αμετάκλητα, είναι τα παραμύθια τους για ανάκαμψη, αφού τα Αφεντικά απ’ έξω τους «αδειάζουν» συνεχώς και η Βουλή η ίδια μιλά για 6,3 εκατομμύρια φτωχούς[κι έρχονται κι άλλοι]!!
Καμμένοι είναι και  οι σαλταρισμένοι σαν τον Γεωργιάδη και τον Ντινόπουλο, που ο καθένας στο δικό του μονοπάτι, προσπαθούν να βρουν τον δρόμο της σωτηρίας!
[Απαράδεκτος ο ΣΥΡΙΖΑ, που ακόμα δεν πρόβλεψε στο πρόγραμμα των πρώτων 100 ΩΡΩΝ, κρεβάτι στο Δαφνί για τον Άδωνι]!
Καμμένοι και οι  πεμπτοφαλαγγίτες του Σταυρούλη, που τους όρισαν ανάχωμα στην πλημμύρα των διαρροών από ΝΔ και Βενιζέλο!
[Αρκεί μια απλή ανάγνωση στο ακροδεξιό και άγριο-νεοφιλελεύθερο πρόγραμμα τους]!!
Καμμένα [από χρόνια] και τα βασιλικά φαντάσματα απ’ το Τατόϊ και το Ψυχικό, που επανέκαμψαν «αλά μπρατσέτα» με το εκκλησιαστικό σκυλολόϊ και  τους Φασίστες του Σαμαρά, μπαινοβγαίνοντας σε Μητροπόλεις και διοργανώνοντας πάρτι σε Μουσεία, που ΕΜΕΙΣ χτίσαμε!!
Οφείλω όμως να παραδεχτώ, πως επανέκαμψαν στο φυσικό τους περιβάλλον, γιατί αλίμονο αν λείπουν οι σατανάδες απ’ την κόλαση!!
Μα καλά, θα μου πείτε: Γιατί να κάψουν τ’ Αφεντικά, όλους αυτούς; Δεν τους χρειάζονται;
Γιατί αγαπητοί φίλοι, όλοι αυτοί είναι υλικά αναλώσιμα και ο προορισμός πολλών απ’ αυτούς, είναι τα σκουπίδια και οι χωματερές!
Τα Αφεντικά και οι Αυτοκρατορίες έχουν πάντα σχέδιο Βήτα….Και Γάμα και Δέλτα, αν χρειαστεί!!
Φυσικά και δεν θέλουν να φύγουν, πάνω απ’ το κορμί της όμορφης αποικιοκρατούμενης κόρης, προβλέπουν όμως κι αυτήν την πιθανότητα!
Αν υποχρεωθούν να το κάνουν, θ’ αφήσουν πίσω τους μόνο καμμένα και αγκαλιά με επιλεγμένους Γερμανοτσολιάδες, θα περάσουν τα σύνορα όπως και τότε, πριν 70 ολόκληρα χρόνια!

aggaleto.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου