Ετικέτες

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Η μεγάλη ανατροπή: Η βασίλισσα Ελισάβετ παραδίδει τα σκήπτρα στον Κάρολο και την Καμίλα


20/1/14 | 0 σχόλια | 0 απαντήσεις | 26 εμφανίσεις
Η μεγάλη ανατροπή: Η βασίλισσα Ελισάβετ παραδίδει τα σκήπτρα στον Κάρολο και την Καμίλα
Ενας «εσωτερικός ανασχηματισμός» εντός των ανακτόρων του Μπάκινγχαμ στέλνει το σήμα ότι η Μεγάλη Βρετανία ετοιμάζεται για μια μεγάλη αλλαγή.Επειτα από 62 χρόνια στο θρόνο, όπως όλα δείχνουν, η Ελισάβετ ετοιμάζεται να παραδώσει τα… σκήπτρα στον Κάρολο.
Η 88χρονη βασίλισσα Ελισάβετ άρχισε να μεταβιβάζει μέρος των εξουσιών της στον πρίγκιπα Κάρολο, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι από εδώ και στο εξής η μονάρχης θα έχει το ίδιο γραφείο τύπου με τον Κάρολο, τα δύο παιδιά του και την δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετονμ, ενώ από εδώ και στο εξής, στις επίσημες προσκλήσεις από το εξωτερικό θα ανταποκρίνεται ο πρίγκιπας Κάρολος, αφού η Ελισάβετ σταματά τα ταξίδια.

Επίσης, το ότι ετοιμάζεται… διαδοχή ενισχύεται και από το γεγονός ότι παραιτήθηκε ο ειδικός γραμματέας της βασίλισσας Ελισάβετ, Σερ Ρόμπερτ Τζάνβριν, με τον οποίο ο πρίγκιπας Κάρολος είχε δύσκολες σχέσεις και αντικαταστάθηκε από τον σερ Κρίστοφερ Γκάιντι, προσωπικό φίλο του Καρόλου.
Συνακόλουθα, το γεγονός ότι στις τελετές στη Νορμανδία τον Ιούνιο, για τα 70 χρόνια από την ιστορική απόβαση των συμμάχων, η βασίλισσα θα έχει μαζί της και τον διάδοχο του αγγλικού θρόνου, θεωρείται ένδειξη ότι η Ελισάβετ αποφάσισε να «συν-βασιλεύει» -πλέον- με τον Κάρολο, μέχρι να του παραδώσει τον θρόνο.
Παράλληλα, από το στενό περιβάλλον των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ διέρρευσε ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ, 88 χρόνων, θα σταματήσει τις επίσημες επισκέψεις στο εξωτερικό και θα τις πραγματοποιεί ο πρίγκιπας Κάρολος.
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου