Ετικέτες

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Ευρωραγιάς – «Σκονάκι story»…


ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ… ΣΕ ΚΡΙΣΗ
antigrafi
Ποιος σου είπε ρε να αντιγράφεις; Σαμαράς είσαι;
- To Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που συνήλθε χθες, για την απόλυση από το Κολλέγιο Αθηνών της εκπαιδευτικούΕυφροσύνης Μπουλούτα, η οποία έπιασε τον γιό του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαράνα αντιγράφει, απέβαλε από τη συνεδρίαση τους αιρετούς εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος: Μην το πούν ούτε του παπά, που γλύτωσαν με αποβολή!

Γιατί, κατά παράδοση, όποιος τα βάζει με το Σαμαραίικο απολύεται.
Βρε, πως αλλάζουν οι καιροί. Παλιά όταν σε έπιαναν να αντιγράφεις σου μονόγραφαν την κόλα. Σήμερα, πέφτει υπογραφή στην απόλυση του καθηγητή που σε… συλλαμβάνει. Αρκεί να λέγεσαι Σαμαράς. Ιδού η «Νέα Ελλάδα»!
Είναι υπερβολικοί αυτοί οι συνδικαλιστές. Καλά δεν την έστειλαν και στη Γυάρο την καθηγήτρια (λες να βάζω ιδέες στο Μαξίμου;).

- Μετά τις εξελίξεις στο Κολλέγιο Αθηνών, ισχύουν τα εξής:
- Ελλάς, Ελλάς, το σκονάκι μην κοιτάς.
- Μην κοιτάς, μην μιλάς, κινδυνεύει ο Σαμαράς.
Το σκονάκι βγήκε από την κόλαση (για την καθηγήτρια).
- Το ελληνικό προξενείο της Σμύρνης ζήτησε 500 ευρώ για το φέρετρο από τους συγγενείς του καθηγητή που πνίγηκε στη Ρόδο και ξεβράστηκε στην Τουρκία: Ούτε στο θάνατο γλυτώνει η ελληνική οικογένεια από το κρατικό κυνηγητό!
- Αποσύρθηκε από το διαγωνισμό εκμετάλλευσης του Ελληνικού το Κατάρ: Καταρα – μένη επένδυση. Στράφι πήγαν τα αφιερώματα του Mega μετά την πομπώδη επίσκεψη Σαμαρά στο εμιράτο.
ΕΥΡΩΡΑΓΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου