Ετικέτες

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΚΡΙΣΗ, ΠΟΙΑ ΚΡΙΣΗ? ΕΤΣΙ ΘΑ ΖΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΣΤΗΝ…ΕΥΡΩΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.


Επαγγελματίες στην καθυστέρηση αποδεικνύονται πάλι οι Ευρωπαίοι.
Μια οι εκλογές, μια η Άνγκελα να ορκιστεί, μια το Eurogroup, μία το σκι, με αυτά και με τα άλλα όλες οι δήθεν διαπραγματεύσεις της τρόικας και της Κυβέρνησης των Ελλήνων μαριονετών καθυστερούν επιδεικτικά. 
Όχι, δεν ακούν την κοινωνία, για εμάς χέστηκαν. Έχουν τους τσάτσους για την προπαγάνδα.
Και είναι γνωστό σε όλους.
Όταν οι τσάτσοι προπαγανδίζουν, ο λαός θολώνει.
undefined
Ο Στουρνάρας ο υπηρέτης τους, πιστό σκυλί του Μνημονίου, των τραπεζών και της ολιγαρχίας, σε κάθε του δημόσια τοποθέτηση προκαλεί το κοινό αίσθημα. Αυτή είναι η δουλειά του. Για αυτό διορίστηκε.
Το έχω πει πολλές φορές, στόχος του Μνημονίου δεν είναι τα δημοσιονομικά.
Στόχος του Μνημονίου είναι τα αποτελέσματα του μεγαλύτερου πειράματος που έχει ποτέ πραγματοποιηθεί στον κόσμο. Γι αυτό και στοχευμένα χτυπάει Υγεία, Παιδεία και κοινωνικές παροχές, δηλαδή ΟΤΑ και όχι υπεράριθμα σε υπαλλήλους Υπουργεία.
Ποιο είναι το πείραμα???
Αυτό:
undefined
Πως αποδεικνύεται? Μα, με το δήθεν πρωτογενές πλεόνασμα του syccess story του Αντωνάκη μας, που είχαμε ως στόχο και τώρα κάνουν ότι δεν ακούνε όπως και με τις επιβεβλημένες απολύσεις από το Δημόσιο- που αν έχεις πραγματικό πλεόνασμα γιατί να τις κάνεις. Το κάνουν αυτό γιατί δεν τους νοιάζουν τα δημοσιονομικά αλλά στην ουσία θέλουν αν δούνε πότε, ως κοινωνία, θα σκάσουμε. Αυτός είναι ο στόχος τους. Να σκάσει η κοινωνία. Απλά θέλουν να δούνε το πότε. Τότε, θα έχουν πλέον ασφαλή αποτελέσματα του πειράματος. Τότε, μπορεί και να μας αφήσουν ήσυχους.
Το θέμα είναι πότε θα το πάρουμε χαμπάρι ΕΜΕΙΣ, ότι δε σώζουν τη χώρα αλλά χρησιμοποιούν τη χώρα και τους πολίτες για να βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα για το τι θα κάνουν στα δικά τους πρόβατα όταν τα συμπτώματα της κρίσης περάσουν στις κοινωνίες τους.
Το έχω γράψει σε ανύποπτο χρόνο.
Η λέξη κρίση είναι το μεγαλύτερο ψέμα των μαριονετών στους πολίτες.
undefined
Στις 20 Οκτωβρίου 2012 είχα γράψει:
“Ψέμα είναι μια πρόταση που λέγεται από κάποιον με σκοπό να πείσει το κοινό του ότι είναι αληθής, ενώ ο ίδιος συνειδητά γνωρίζει (ή πιστεύει) ότι η πρόταση είναι αναληθής. (Εάν ο ίδιος ο υποστηρικτής της πρότασης την πιστεύει για αληθή ενώ δεν είναι, έχουμε να κάνουμε με πλάνη και όχι με ψέμα). Πολλές φορές η λέξη ψέμα χρησιμοποιείται και για να δηλώσει (κάποιος) το μη αληθές.
Ο ορισμός του ψέματος είναι και αυτός που μας λέει όλη την αλήθεια για τα όσα ζούμε σήμερα.
Μας μιλούν για κρίση ενώ αυτό που ζούμε σήμερα είναι απλώς τα νέα δεδομένα.
Έτσι θέλουν να ζούμε από εδώ και πέρα. Το αποφάσισαν.
by ago

προσπαθώνταςμπορούμεκαλύτερα.blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου