Ετικέτες

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Οι φασίστες προσβάλουν τη μνήμη των νεκρών του Πολυτεχνείου!


 
   Το Πολυτεχνείο είναι κάρφος εις τους οφθαλμούς των λογής φασιστών, είναι η τρανότερη και πλέον πρόσφατη απόδειξη ότι τα καθεστώτα τους είναι εκ φύσεως φονικά. Γι΄ αυτό κάνουν ό, τι μπορούν για να διαστρεβλώσουν την ιστορία, προκειμένου να ελαχιστοποιήσουν τη σημασία των μείζονων γεγονότων. Έλα μωρέ, μια δράκα φοιτητών ήταν μέσα στο Πολυτεχνείο κι απέξω ένα σμάρι κομμουνιστών και αναρχικών, ο πολύς λαός ήταν στο σπίτι του και έβλεπε τον «Άγνωστο Πόλεμο». Ο στρατός μπήκε στο Πολυτεχνείο για να αποκαταστήσει την τρωθείσα νομιμότητα- βρε, τι μου θυμίζει αυτό;- και μπήκε με τόση προσοχή, ώστε να μην υπάρξει ούτε ένας νεκρός.

«Όχι στο παραμύθι του Πολυτεχνείου, όχι στους ψεύτικους νεκρούς», έγραφαν οι αφίσες με τις οποίες είχε γεμίσει την Αθήνα η Χρυσή Αυγή πέρυσι τέτοια εποχή. Οι ναζιστές αμφισβητούν τα 6 εκατομμύρια των νεκρών του Ολοκαυτώματος, στους 34 νεκρούς του Πολυτεχνείου θα κώλωναν; Οι ναζιστές είναι οι πιο ένθερμοι στην αμφισβήτηση των νεκρών, δεν είναι όμως και οι ταχύτεροι. Τους είχε προλάβει ο τηλεβιβλιοπώλης Άδωνης Γεωργιάδης, που πριν γίνει υπουργάρα της κυβέρνησης είχε πει από τις εκπομπές του ότι «δεν υπήρξε ούτε ένας νεκρός στο Πολυτεχνείο. Όποιον πέθανε εκείνη την ημέρα στην Αττική, τον κατέγραψαν ως νεκρό του Πολυτεχνείου».
Ο Γεωργιάδης επικαλέσθηκε και μια έρευνα που έγινε επί Καραμανλή από τον εισαγγελέα Τσεβά, η οποία, λέει ο Άδωνις, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν υπήρχαν νεκροί στο Πολυτεχνείο. Έλα μου όμως που το πόρισμα του Τσεβά έγραφε επί λέξει τα εξής: “Βαρύς υπήρξεν ο φόρος του αίματος εις νεκρούς και τραυματίας ο καταβληθείς δια την καταστολήν της εξεγέρσεως του Πολυτεχνείου. Και των μεν τραυματιών τον αριθμόν προσήγγισε, μετά βεβαιότητας μάλλον, η έρευνα. Ανεξιχνίαστος, όμως, παραμένει εισέτι ο ακριβής αριθμός των νεκρών. Σύντομοι κατεβλήθησαν προς την κατεύθυνσιν ταύτην προσπάθιαι και πέραν των αμέσως ή εμμέσως περιερχομένων εις γνώσιν μου έκκλησις δια του Τύπου δημοσία διετυπώθη, όπως καταγγελθώσιν ή αναφερθώσι περιπτώσεις θανάτων ή και εξαφανίσεων ατόμων συνεπεία των γεγονότων του Πολυτεχνείου. Και είναι αληθές ότι ουδέν περιοτατικόν κατηγγέλθη. Δεν αντλείται, όμως εντεύθεν απόδειξις περίν ανυπαρξίας τοιούτων. Διότι κατά τη διαδρομήν της ερεύνης εβεβαιώθησαν ή και απλώς επιθανολογήθησαν περιστατικά εδραιούντα παρ’ εμοί την πεποίθησιν ότι οι νεκροί εκ των γεγονότων του Πολυτεχνείου υπήρξαν περισσότεροι των επισήμως ανακοινωθέντων. Δι’ ο και κατανοώ τα ελατήρια της σιωπής των παθόντων».
Οι νεκροί στο Πολυτεχνείο υπήρξαν περισσότεροι από όσους ανακοινώθηκαν επισήμως, λέει ο Τσεβάς και ο Γεωργιάδης το μεταφράζει ως ανυπαρξία νεκρών. Αυτοί είναι οι φασίστες, αυτή είναι η μεθοδολογία τους: το ψέμα, η διαστρέβλωση, η συκοφαντία. Είναι ικανοί για όλα, αρκεί να πετύχουν τους στόχους τους και εν προκειμένω οι στόχοι τους είναι υψηλοί. «Το Πολυτεχνείο είναι ο ιδρυτικός μύθος της ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς», είπε στην ίδια εκπομπή ο Γεωργιάδης, οπότε γκρεμίζοντας το Πολυτεχνείο γκρεμίζουν και την ηγεμονία της Αριστεράς.
Δεν τα λέει μόνο ο Αδωνις, τα λέει σύμπασα η Σαμαρική Δεξιά, τα λέει ο ίδιος ο Σαμαράς. Να τελειώνουμε με την Μεταπολίτευση, να τελειώνουμε με την ηγεμονία της Αριστεράς. Το μόνο που δεν μπορούν να πουν, τουλάχιστον όχι ακόμα, είναι ότι το Πολυτεχνείο δεν είχε νεκρούς, γι΄ αυτό βάζουν να κάνει τη βρόμικη δουλειά ο λαγός τους. Και μετά παίρνουν το λαγό και τον κάνουν υπουργό Υγείας.
“Γιώργος Ανανδρανιστάκης”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου