Ετικέτες

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ...

Posted: 16 Nov 2013 12:29 AM PST
Χθες, ανέβασα την απόφαση της 11/11/2013 με την οποία ο Γκίκας Μάναλης ανέθετε, με απ ευθείας ανάθεση, έργο 105.000 ευρώ στην εταιρία Ορκωτών Λογιστών "Grand Thorton Α.Ε." για την καταγραφή, μετά τη έφοδο των ΜΑΤ στην Α. Παρασκευή, των περιουσιακών στοιχείων της ΕΡΤ ΑΕ.
Είχα κάνει τις εξής 3 παρατηρήσεις.
Η χθεσινή ανάρτηση αφορούσε τη δεύτερη στη σειρά υπογεγραμμένη απόφαση για το ίδιο ακριβώς έργο, την καταγραφή των περιουσιακών στοιχείων της ΕΡΤ ΑΕ.
Η ίδια, βέβαια, εταιρία "Grand Thorton Α.Ε." πήρε και το έργο για τα υπόλοιπα κτήρια της ΕΡΤ ΑΕ, νωρίτερα το καλοκαίρι, (http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%9B1%CE%A8%CE%97-%CE%A5%CE%A90) με απόφαση που υπεγράφη από τον Μάναλη, έργου 70.000 ευρώ τότε.
Η νέα καταγραφή, των κτηρίων της Α. Παρασκευής αυτή τη φορά, που υπεγράφη στις 11/11/2013 και ανέβασα χθες, ήταν έργο 105.00 ευρώ.
Η διορθωμένη, της χθεσινής,  απόφαση(φώτο 1), δεν είναι ούτε απ ευθείας ανάθεση στην "Grand Thorton Α.Ε.", ούτε έχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και είναι ΚΑΙ μειωμένη στις 95.000 ευρώ.
http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%9B1%CE%A1%CE%97-%CE%94%CE%991
Στη δεύτερη φωτογραφία φαίνονται και οι δυο αποφάσεις ώστε να μπορέσουμε να συγκρίνουμε τις διαφορές... 
Ό,τι να ναι υπογράφουν, ό,τι γουστάρουν κάνουν, αφού με τη ψήφο σου έκανες πάλι Κυβέρνηση τους ίδιους κλέφτες, τους ίδιους ψεύτες και τους ίδιους απατεώνες που ευθύνονται κύρια για τη χρεοκοπία της χώρας.
Είναι άσχετοι στη δημόσια διοίκηση και επικίνδυνοι για τα κοινά.
Ή δεν είναι?
Γιατί μη μου πείτε ότι δεν ήξερε ο Μάναλης όταν υπέγραφε την απ ευθείας ανάθεση, τόσα χρόνια κρατικοδίαιτος και σε θέσεις κλειδιά, ότι το συνολικό ποσό επιβάλλει τη διενέργεια διαγωνισμού.
Μάλλον, και λόγω γενικότερης συμπεριφοράς των εκ Μεσσηνίας διοικούντων (Μεσσηνία ΑΕ), να το υπέγραψε θεωρώντας ότι στο προτεκτοράτο Ελλάδα δε θα το πάρει κανένας χαμπάρι και ότι θα περάσει στα ψιλά.
Σε λίγες μέρες, θα δούμε εδώ στο blog, σε ποιο συνολικό ποσό ανέρχονται οι υπογεγραμμένες αποφάσεις του Μάναλη για την ΕΡΤ για να διαπιστώσουμε το ολοφάνερο, το πόσο "οικονομία" έκαναν στα ταμεία του κράτους κλείνοντας της ΕΡΤ.
by ago

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου