Ετικέτες

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Αποδοκιμασία στο twitter για τον πρωθυπουργικό σύμβουλο Λαζαρίδη- Εξίσωσε την Χρυσή Αυγή με την Κωνσταντοπούλου


Αποδοκιμασία στο twitter για τον πρωθυπουργικό σύμβουλο Λαζαρίδη- Εξίσωσε την Χρυσή Αυγή με την Κωνσταντοπούλου
Εκπληκτοι οι χρήστες του twitter την παρέμβαση του Χρύσανθου Λαζαρίδη στην πρωινή εκπομπή του Μega όπου μίλησε για τη δολοφονία στο Κερατσίνι λέγοντας μεταξύ άλλων πως η Χρυσή Αυγή ευτελίζει το κοινοβούλιο αλλά το ίδιο κάνει η η Ζωή Κωνσταντοπούλου!
Δήλωσε μεταξύ άλλων «Οχι τώρα ούτε πρόσφατα, από πριν τις εκλογές η Νέα Δημοκρατία είχε στιγματίσει τη Χρυσή Αυγή ως νεοναζί»… «η Χρυσή Αυγή ευτελίζει το ελληνικό κοινοβούλιο. Δεν σημαίνει ομως ότι μόνη αυτή έχει ευθύνες. Ευθύνες έχουν και άλλοι. Χτες ζήσαμε έναν ευτελισμό στο ελληνικό κοινοβούλιο από την πλευρά της κ. Κωνσταντοπούλου την οποία συμπεριφορά καταδίκασαν και άλλα κόμματα». Αμεση ήταν αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ που ζήτησε παρέμβαση του πρωθυπουργού με ανακοίνωση: «Ο βουλευτής επικρατείας της ΝΔ, κ. Λαζαρίδης, στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, εις εκ των εμπνευστών της ανιστόρητης θεωρίας των δυο άκρων, προέβη σήμερα σε ένα πρωτοφανές ατόπημα.

Ζήτησε να παρέμβει σε πρωινή εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού προκειμένου να εξισώσει τη δολοφονία ενός συνανθρώπου μας από τη συμμορία της Χρυσής Αυγής με τη χθεσινή παρέμβαση στη Βουλή, της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωής Κωνσταντοπούλου.
Καλούμε τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση να αποδοκιμάσει ευθέως τον κ. Λαζαρίδη και να εγκαταλείψει την επικίνδυνη για τη Δημοκρατία θεωρία των δύο άκρων που αντικειμενικά νομιμοποιεί την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής.
Τέλος, καλούμε το δημοκρατικό κόσμο της Νέας Δημοκρατίας να απομονώσει νεόκοπα στελέχη και συμβούλους που με τις εμπνεύσεις τους θέτουν σε κίνδυνο τα θεμέλια της δημοκρατικής ομαλότητας».
Ακολουθούν ενδεικτικές αντιδράσεις στο twitter
  • Λαζαρίδης: “Η ΝΔ πρώτη μίλησε για νεοναζί”.Τότε που ο Σαμαράς υποσχόταν έξωση παιδιών μεταναστών από τους παιδικούς σταθμούς, ε;
  • Δε φταίει ο Λαζαρίδης ή κάθε Λαζαρίδης που παίρνει τον δημόσιο λόγο, φταίνε τα γλοιώδη υποκείμενα που του τον δίνουν!
  • Ψάχνεις κι εσύ τη “σοβαρή Χρυσή Αυγή”; Θα σου δώσω ένα hint: Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης είναι σύμβουλος του προέδρου της.
  • Φταίει η Κωνσταντοπούλου για τη ΧΑ. Ναι, το είπε ο Λαζαρίδης, το δεξί @@ του Σαμαρά.
  • Ο Λαζαρίδης δεν είναι ηθικός αυτουργός απλώς. Είναι συναυτουργός
  • Ο Λαζαρίδης ιδεολογικοποίησε τον φθόνο που ένοιωθε ως φοιτητής για τους συμφοιτητές του επειδή δν σταύρωνε γκόμενα #true_story
  • Απίστευτο (;) και όμως “λαζαριδικό”: Για τον ευτελισμό του Κοινοβουλίου ευθύνεται η Ζωή Κωνσταντοπούλου (Χρ.Λαζαρίδης)
  • Ο Χρ. Λαζαρίδης μιλάει για “σύγκρουση ανάμεσα σε ομάδες κρούσης”. Απ’ τη μία οι φασίστες απ’ την άλλη οι μαχαιρωμένοι
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου