Ετικέτες

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

ΦΕΚ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΕΝΣΗΜΑ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΣΕΠ.


Τα κομματικά ένσημα είναι αυτά που μετράνε. Η χώρα χρεοκόπησε αλλά οι έχοντες την εξουσία συμπεριφέρονται όπως και πριν τη χρεοκοπία. Άλλο αν εσύ τους πιστεύεις ότι σώζουν τη χώρα. Αυτό είναι μάλλον δικό σου πρόβλημα, όχι δικό τους. Αυτοί κάνουν τη δουλειά τους. Υπηρετούν τους νεκροθάφτες της κοινωνίας μας ξεπουλώντας τον εαυτό τους για ένα μισθουλάκι. 
Όπου κι αν δουλέψεις, όποια εμπειρία κι αν αποκόμισες, ρίξτα όλα στον κουβά.
Αν δεν έχεις γραφτεί στις νεολαίες των γαλάζιων και πράσινων στανών, αν δεν έχεις βοηθήσει σε εκλογές και αν ο μπαμπάς σου δεν έχει δόντι...τότε λυπάμαι αλλά το σύστημα σε πετάει έξω ή τουλάχιστον δε σε βάζει μέσα.
ΚΑΙ σήμερα δυο πρόβατα με...μεγάλη γλώσσα στην ανάρτησή μου.
Κρατικοδίαιτες κατσαρίδες εν δυνάμει και οι δυο τους.
Η Ευταξά Βασιλική του Αναστασίου και ο Γεωργόπουλος Παναγιώτης του Σπυρίδωνα είναι και οι δυο μέλη της νέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.
Αυτά τα ένσημα, τα κομματικά, ήταν και τα μόνα κριτήρια διορισμού τους, η Ευταξά ως Περιφερειάρχης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου- Δυτ. Μακεδονίας και ο άλλος ως Αναπληρωτή Διοικητή στο Γ.Ν.Α. ΄΄Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ΄΄- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ – ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ, με αρμοδιότητα στο πρώην ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.
Και οι δυο, εν μέσω κρίσης, βρήκαν εργασία πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΣΕΠ. 
Μάλιστα ο Γεωργόπουλος έγινε Διοικητής Νοσοκομείου με ένα απλό πτυχίο ΤΕΙ.
Απολαύστε:

Ποιον λέει ότι αντικατέστησε η Ευταξά? Τον Ηλία Θεοδωρίδη, διαγραμμένο Βουλευτή από το ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ λόγω μη ψήφισης Μνημονίου που μεταπήδησε στη δεξιά ΔΗΜΑΡ, που έφυγε από την Κυβέρνηση με δικαιολογία την ΕΡΤ.
Εδώ είναι και το βιογραφικό της Ευταξά όπως το ανάρτησε η επίσημη ιστοσελίδα της ΝΔ.
Για δείτε τις λέξεις κλειδιά: ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ΟΝΝΕΔ, εκλεγμένο μέλος κτλ...
Από την άλλη, ο Γεωργόπουλος φαίνεται να είναι στον στενό κύκλο της Μπακογιάννη.
Σε σύνολο 200 υποτακτικών της στη ΚΕ του αναχώματος- κόμματός της ο νέος αναπληρωτής Διοικητής ΓΝ βρίσκεται στη 12η θέση. 
Τα συμπεράσματα δικά σας...
by ago

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου