Ετικέτες

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο…ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ!!!





Posted: 04 Sep 2013 12:56 AM PDT
Ακόμη μια κρατικοδίαιτη κατσαρίδα, ο Καπόπουλος Γεώργιος του Αθανασίου, που διορίστηκε πρόσφατα στο Πολιτικό Γραφείο του Υπουργού Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου, κοσμεί τα σαλόνια της περιβόητης διαύγειας.
Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, λέμε τώρα και καμιά μαλακία- κρατικοδίαιτος πληρωμένος δημοσιογράφος δεν είναι δημοσιογράφος, είναι κάτι άλλο, γιουσουφάκι ας πούμε-, διορίστηκε ΞΑΝΑ από τον ελεεινό στη διοίκηση, όπως αποδεικνύεται σήμερα, Αβραμόπουλο και στο Υπουργείο Εξωτερικών.
Αυτή η κρατικοδίαιτη δημοσιογραφική μαϊμού, που ούτε στην όψη τον γνωρίζω και ούτε με νοιάζει να τον μάθω, έχει στη διαύγεια και μία ακόμη απόφαση. 
Ο Αβραμό τον διορίζει συνεχώς και μιας ήταν Υπουργός Άμυνας ΚΑΙ στην προδοτική Κυβέρνηση Παπαδήμου, με το θανατηφόρο για την Ελλάδα PSI.
Εδώ η απόφαση για αυτοδίκαιη λήξη της θητείας του:
undefined
Ο Καπόπουλος ήταν διορισμένος και στην ΕΡΤ ως συμβασιούχος.
Τώρα, ποιος τον διόρισε στην ΕΡΤ το αφήνω σε εσάς και στη φαντασία σας να το βρείτε.
Παραθέτω μέρος της λίστας με τα 146 ονόματα συμβασιούχων της ΕΡΤ που απολύθηκαν από την Κυβέρνηση του ΓΑΠ στις 18 Ιανουαρίου 2011.
undefined
Αυτοί συνεχίζουν όσα έκαναν και πριν τη χρεοκοπία της χώρας. 
Τυφλός είσαι? Πως τους πιστεύεις ότι σώζουν τη χώρα?
Πλέον όλοι γνωρίζουμε τι παίζει.
Δεν υπάρχει δικαιολογία. 
Γίνεσαι συνένοχος όσο τους πιστεύεις και τους ψηφίζεις…
by ago
Posted: 03 Sep 2013 11:42 PM PDT
Αυτούς ψήφισες για να αλλάξουν τη χώρα.
Με τη ψήφο σου σε κάνουν συνένοχο στο μεγαλύτερο έγκλημα που συνετελέσθη ποτέ στη χώρα μας, αλλά εσύ για έναν περίεργο λόγο κάνεις ότι δεν το βλέπεις.
Δεν αλλάζουν τη χώρα, αλλάζουν μόνο τη ζωή σου.
Συμπεριφέρονται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που συμπεριφερόντουσαν και έριξαν τη χώρα στα βράχια των παγκόσμιων τοκογλύφων, χρεοκοπώντας κοινωνία και οικονομία.
Ο δήθεν Διπλωμάτης Δημήτρης Αβραμόπουλος, προσκυνημένος μια ζωή στα ξένα συμφέροντα, διορίζει αβέρτα και ΧΩΡΙΣ ΑΣΕΠ τον προσωπικό του στρατό, σε όποιο Υπουργείο κι αν είναι.
Πρώτο παράδειγμα ο Θεόφραστος Οικονομίδης.
Άκρως γαλάζια διαχρονική κρατικοδίαιτη κατσαρίδα, εκτός από τα πρώτα χρόνια του εργατικού του βίου, δούλευε σε διάφορες εφημερίδες των ολιγαρχών, από ένα σημείο και μετά τον ταΐζει μόνο το χρεοκοπημένο Κράτος μας. Το περηφανεύεται και μόνος του στο βιογραφικό του.
undefined
Όπως βλέπουμε στην παρακάτω απόφαση, το 2011 που δεν ήταν πλέον Δήμαρχος Φιλοθέης, διορίστηκε από το έτερο γαλάζιο κομματόσκυλο, καυτό υποστηρικτή του Μνημονίου και του Μπουμπούκου, και σημερινό Δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη.
undefined
Όταν έληξε η σύμβαση εργασίας, ποιας εργασίας δηλαδή, της τεμπελιάς, στο Δήμο προτίμησε τη ζεστή αγκαλιά του Δημήτρη Αβραμοπουλου και άνοιξε τα φτερά του και προσγειώθηκε στο πεντάγωνο.
undefined
Με τον Αβραμόπουλο δεν τελείωσα, ας μην ησυχάσει, έχει μεγάλο στρατό ο…διπλωμάτης και τον μετακομίζει, σαν γύφτικο τσαντίρι, από Υπουργείο σε Υπουργείο.
Αργότερα τα καλύτερα…
 by ago

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου