Ετικέτες

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Εφαρμόζεται σχέδιο ανωμαλίας στην Ελλάδα


Εφαρμόζεται σχέδιο ανωμαλίας στην Ελλάδα
Του Κώστα Χαρδαβέλλα
Η δολοφονία του οπαδού της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Κερατσίνι είναι ίσως η έναρξη ενός σχεδίου σκοτεινών κύκλων που θέλουν να οδηγήσουν την Ελλάδα σε μία προεμφυλιακή κατάσταση, ούτως ώστε να είναι πλήρως αποδυναμωμένη τους επόμενους μήνες κρίσιμων διαπραγματεύσεων και για την οικονομία της και για τη γεωστρατηγική της θέση στη Μεσόγειο.

Αυτό πιστεύουν πολλοί στις υπηρεσίες ασφαλείας της χώρας, οι οποίες συνδέουν τα γεγονότα των τελευταίων ημερών που ξεκινάνε από τις βίαιες επιθέσεις οπαδών της Χρυσής Αυγής εναντίον δημοκρατικών πολιτών και μεταναστών, πέρασαν στην προκλητική συγκέντρωση των Ναζί μπροστά από το άγαλμα του Λεωνίδα, από τις προκλήσεις και τη ναζιστική δραστηριότητα στο Μελιγαλά για να καταλήξουν στη δολοφονία του οπαδού της ΑΝΤΑΡΣΥΑ μέσα στη νύχτα.
Με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια, ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. και της ΕΥΠ είναι σε συνεχή επαφή, προσπαθώντας να διαπιστώσουν πως θα εξελιχθεί τις επόμενες ημέρες η κατάσταση.
Επαγρύπνηση υπάρχει και από αξιωματικούς του Α2 του στρατού, ενώ σε ολόκληρη τη χώρα υπάρχουν ενδείξεις για πιθανές πολιτικές προβοκάτσιες την περίοδο που θα είναι εδώ η Τρόικα.
Τα κρίσιμα ερωτήματα που προσπαθεί να βρει απάντηση το Μέγαρο Μαξίμου είναι τα εξής:
1. Σε ποια έκταση και σε ποια μορφή επεκτείνεται το σχέδιο των κύκλων της ανωμαλίας και αν αυτό περιλαμβάνει αιματηρές επιθέσεις παρακρατικών;
2. Από πού κινούνται όλοι αυτοί που οδηγούν σταδιακά τη χώρα σε Εμφύλιο πόλεμο, τι μέσα έχουν στη διάθεσή τους, τι δυνατότητες, εάν υπάρχει κεντρικός πυρήνας εντός ή εκτός της Ελλάδας που κινεί τα νήματα της ανωμαλίας;
3. Ποια θα είναι η αντίδραση από το χώρο της Αριστεράς και από δυναμικούς πυρήνες της άκρας Αριστεράς, ένας χώρος που δέχεται κυρίως τις επιθέσεις των Νεοναζί;
Πάντως όλα τα κόμματα του λεγόμενου συνταγματικού τόξου κρίνουν ότι οι στιγμές είναι κρίσιμες και έχουν ειδοποιήσει τα στελέχη τους να βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή.
Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/347789/efarmozetai-shedio-anomalias-stin-ellada#ixzz2fH4ZnZso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου