Ετικέτες

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ξυπνήστε το πάθος στη σχέση σας


Έχετε μακροχρόνια σχέση και έχει σβήσει το πάθος που νιώθατε στην αρχή; Δε θέλετε να κάνετε σεξ τόσο συχνά και το ίδιο διαπιστώνετε και από το σύντροφο σας; Αν δε σας κερατώνει ή δε σας βαρέθηκε στο χέρι και των δυο σας είναι να το συζητήσετε και να αναθερμάνετε τη σχέση σας.

Είτε είστε άντρες είτε είστε γυναίκες, αρχίστε να προσέχετε τον εαυτό σας. Φροντίστε το σώμα σας ώστε να είναι ποθητό στο σύντροφό σας. Βάλτε κρέμες, αρώματα, πηγαίνετε γυμναστήριο ώστε να γίνετε πιο θελκτικοί στο σύντροφο σας.

Αν μένετε μαζί ή βλέπεστε καθημερινά, αρχίστε να αραιώνετε τις επαφές σας για να λείψετε ο ένας στον άλλο και να αναθερμάνετε τη σχέση σας.

Αν είστε κάθε μέρα μαζί παντού, από το γυμναστήριο μέχρι το καφέ και όταν είναι για σεξ γυρνάει ο ένας τη πλάτη του άλλου, τι να το κάνετε. Λείψτε λίγο ό ένας από τον άλλο. Αρχίστε να βγαίνετε και μόνοι σας με τους φίλους σας. Πηγαίνετε σε ένα κλαμπ και θυμηθείτε τα παλιά. Μεθύστε και αγαπηθείτε.

Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και δείξτε του τι θέλετε. Πάρτε μια ταινία ακατάλληλη για ανηλίκους και δείτε τη. Δεν είναι κακό. Ίσα ίσα που θα το απολαύσετε, θα ερεθιστείτε και όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους. Παίξτε ρόλους.

Αν έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια κάντε μεταξύ σας παιχνίδια. Κάντε τη σέξι χανούμισα και χορέψτε του οριεντάλ ή ντυθείτε σέξι νοσοκόμα και πηγαίνετε να τον γιατρέψετε. Μην αφήνετε τη ρουτίνα και το καθημερινό άγχος να σας παρασύρει.

Μπορεί έτσι να φτάσει στο τέλος η σχέση σας. Προσπαθήστε μαζί να ξαναζεσταθείτε και να παρασυρθείτε ξανά στον έρωτα του πρώτου καιρού!

Πηγή :  myworld.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου