Ετικέτες

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

(Χυδαίος) Μιχαλολιάκος για Βορίδη, Λαζαρίδη: «Είναι Ιούδες, εξομώτες, Εφιάλτες και (πρώην) Κομμουνιστές»


(Χυδαίος) Μιχαλολιάκος για Βορίδη Λαζαρίδη: «Είναι Ιούδες, εξομώτες, Εφιάλτες κα

Χυδαία επίθεση στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ν.Δ. Μάκη Βορίδη και τον βουλευτή επικρατείας και σύμβουλο του Σαμαρά, Χρύσανθο Λαζαρίδη εξαπολύει ο Νίκος Μιχαλολιάκος με άρθρο του στο site της Χρυσής Αυγής.
Ο επικεφαλής των Ελλήνων νεοναζιστών εμφανώς αποσταθεροποιημένος από την αντίδραση της πολιτείας μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα γράφει για τα δύο στελέχη της Νέας Δημοκρατίας:
Εκεί όμως όπου πραγματικά η όλη ιστορία θυμίζει φαρσοκωμωδία είναι όταν βλέπουμε ανάμεσα στους διώκτες μας να συμμετέχουν στο κυβερνητικό γλεντοκόπι και κάποιοι λιποτάκτες του εθνικιστικού στρατοπέδου, οι οποίοι τώρα παριστάνουν τους μεγάλους δημοκράτες ή εάν θέλετε νεοδημοκράτες. Δεν μας προξενεί καμία εντύπωση αφού πάντοτε οι εξωμότες από τον καιρό του Ιούδα και του Εφιάλτη ήταν εξαιρετικά χρήσιμοι στο αντίπαλο στρατόπεδο. Για να μη αδικήσουμε όμως τον πολυσυλλεκτικό «καμβά» της Ν.Δ. του Σαμαρά, εκτός από πρώην εθνικιστές και «φασίστες», υπάρχουν και πρώην κομμουνιστές, οι οποίοι και αυτοί παριστάνουν τους «ευαίσθητους δημοκράτες».
Προφανώς ο αρχηγός των Ελλήνων ναζιστών στον μεν Βορίδη χρεώνει την νομική επεξεργασία εξόντωσης της Χρυσής Αυγής, στον δε Λαζαρίδη την θεωρία των δύο άκρων. Αν και δεν τους κατονομάζει, οι χαρακτηρισμοί περί πρώην εθνικιστών και φασιστών αφορά τον Βορίδη και τα πρώην κομμουνιστών τον Λαζαρίδη λόγω της προέλευσης του από την Αριστερά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου