Ετικέτες

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ…


”  14/09/2013…Δέσμευση Σαμαρα: 
  1. Δε θα υπάρξει νέο Μνημόνιο
  2. Δε θα γίνουν νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις
  3. Δε θα μπουν νέοι φόροι  ”
Είναι ξεκάθαρο ότι η πρωτόγνωρη και πολυεθνικών συμφερόντων απάτη εναντίον της Ελλάδας δε θα μπορούσε να εκτελεστεί αν δε συμμετείχαν σ αυτή και ξεπουλημένοι Έλληνες δημοσιογράφοι. Τυχαίο είναι λέτε το γεγονός ότι σ αυτήν την Κυβέρνηση- καρναβάλι συμμετέχουν 8?

Όχι φυσικά όλοι.
Αυτές οι δουλειές δεν είναι για όλους.
Είναι όμως γνωστό ότι μπορεί όλοι να μη συμμετείχαν στη μνημονιακή απάτη, δηλαδή να μην εξαγοράστηκαν για το συγκεκριμένο σκοπό από πριν, να μην πληρώθηκαν, αλλά όταν έχεις έναν κλάδο να δουλεύει πλήρως εξαγορασμένος από τα εκάστοτε αφεντικά του τότε είναι εύκολο να προλειάνεις το έδαφος προκειμένου να έρθει το Μνημόνιο και η τρόικα στη χώρα.
Για αυτό, και οι δημοσιογράφοι φταίνε για τη σημερινή κατάσταση. Γιατί απλά όλοι τους πήραν μέρος στις επαναλαμβανόμενες προπαγάνδες που τάιζαν τόσα χρόνια τις συνειδήσεις των Ελλήνων.
Βοήθησαν, για παράδειγμα, στον υπερδανεισμό των νοικοκυριών γράφοντας ύμνους για τις τράπεζες, συνετέλεσαν στη φούσκα του Χρηματιστηρίου, στη θολούρα για το τι σημαίνει ευρώ αλλά ΚΥΡΙΩΣ στην καταρράκωση των ποσοστών του Καραμανλή ώστε να δώσουν άλλο κοινοβουλευτικό αέρα, 10% διαφορά και 165 εδρών, στον ΓΑΠ, ώστε να είναι “κοντά”, συνειρμικά, στο 180 που απαιτεί το Σύνταγμα για τέτοιου είδους αποφάσεις, δίνοντας και πολιτικό χρόνο στον Σαμαρά ώστε να προετοιμαστεί για το δικό του προσκύνημα.
Το καράβι άρχισε να βουλιάζει με τα πρώτα 28 δις του Αλογοσκούφη, ανακεφαλαιοποίηση που τότε οι τράπεζες δεν επιθυμούσαν, τα οποία πριν 6-7 μήνες προστέθηκαν στο δημόσιο χρέος της χώρας. 
Για εκείνα τα 28 δις μας μιλούσαν, από τα δελτία τους, για νέα δάνεια στην αγορά και λοιπές τέτοιες αηδίες. 
Θυμάστε, από την πλειονότητα των δημοσιογράφων, να μας μιλούσαν για χρεοκοπία της χώρας, τότε? Μήπως μας μίλησαν ποτέ για τι θα σήμαινε Μνημόνιο? Προειδοποίησαν έστω και την τελευταία στιγμή τον ελληνικό λαό για το τι έρχεται με την Πρωθυπουργία του ΓΑΠ?
Όχι.
Γιατί πολύ απλά τα συμφέροντα των αφεντικών τους ήταν και είναι αλληλένδετα με αυτά του Μνημονίου.
Τότε, για ποια δημοσιογραφία μιλάμε? 
Μα γι αυτήν που αρέσκεται στην πλύση εγκεφάλου στους πολίτες και υπηρετεί τις αρχές του σοκ, της παραπληροφόρησης και της προπαγάνδας υμνώντας τις δυνάμεις καταστολής της οργής του λαού.
Και όλα αυτά τα λέω με μια αφορμή. Τις 2 παρακάτω φωτογραφίες.
undefined
undefined
Προχθές Πέμπτη 12/9/2013, στο πλήρως εξαγορασμένο επίσημο κανάλι προπαγάνδας, τρομοκρατίας και παραπληροφόρησης του ελληνικού λαού η Όλγα και ο Ιορδάνης, πιστά σκυλιά της ολιγαρχίας, μιλούσαν για τις ΤΙΤΑΝΙΕΣ προσπάθειες του Βρούτση, γνωστού εφοριακού- απατεώνα που η τρόικα τον κρατά σε μια κόλλα χαρτί, τώρα που αλλάζει ο τρόπος υπολογισμού του εφάπαξ, αυτό να μη μειωθεί πάρα πολύ.
Το θέμα στη ροή του δελτίου δε διήρκησε πάνω από 2 λεπτά.
Είπαν την είδηση που ήθελε η τρόικα, σχολίασαν ότι το εφάπαξ μειώνεται κατά πολύ πλέον, σε όλη σχεδόν την είδηση είχαν το πρώτο σούπερ “ΥΠ.ΕΡΓΑΣΙΑΣ:ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΦΑΠΑΞ”  και στα τελευταία πραγματικά δευτερόλεπτα έχωσαν το δεύτερο, για να σου αφήσουν μια ελαφρά ελπίδα πολιτικής λύσης, στο τέλος της είδησης.
Έτσι κερδίζουν χρόνο. Έτσι εξαπλώνουν και συνηθίζουν την καθυστέρηση στη χώρα.
Το θέμα είναι ότι οι Έλληνες τώρα με την κρίση άρχισαν να βάζουν φίλτρα στα όσα ακούνε. Και όχι όλοι, φυσικά.
Αυτό το ξέρουνε πολύ καλά, όσοι εγκληματούν εναντίον του λαού.
Είναι όλοι αυτοί που σε “καθοδηγούν” συνειδησιακά από τη μεταπολίτευση και μετά.
Οι Έλληνες δημοσιογράφοι, όχι όλοι, είναι απλά τα σκυλιά τους.
Κι εσύ τους πιστεύεις…
by ago

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου