Ετικέτες

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ: ΑΔΕΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ...ΜΑΞΙΜΟΥ: "ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ, ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ"!!!


Σήμερα, την ώρα που έκανα βόλτες μέσα στη διαύγεια του Μαξίμου, έπεσα πάνω σε κάτι πολύ ενδιαφέρον.
Παρατήρησα, για ακόμη μια φορά, το μέγεθος της σπατάλης που συμβαίνει αυτήν την ίδια στιγμή που συμπολίτες μας αυτοκτονούν ή μεταναστεύουν, άλλοι ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό, παιδιά που λιποθυμούν μέσα στις τάξεις, οι ακροδεξιοί απατεώνες, που εσύ με την ψήφο σου τους εγκατέστησες στο Μέγαρο Μαξίμου, ξοδεύουν ασταμάτητα και ασύστολα.
Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση είναι ότι βρισκόμαστε στον 9ο μήνα (Σεπτέμβριος) εκτέλεσης του προυπολογισμού και πολλοί κωδικοί αδειάζουν επικίνδυνα.
Στην ουσία, αν προσέξει κανείς τις αποφάσεις στο ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΟ μέρος, θα διαπιστώσει ότι πολλοί κωδικοί αδειάζουν όσο περνάνε οι μέρες.
Το πολιτικό τσίρκο, που εσύ ψήφισες και έκανες κυβέρνηση, αρχίζει να καταλαβαίνει ότι δεν έχει πολλά ψωμιά στην εξουσία και ξοδεύουν τον παρά σαν να μην είμαστε εν μέσω χρεοκοπίας.
Για παράδειγμα, η πρώτη απόφαση αδειάζει μέχρι το τελευταίο ευρώ τον κωδικό  ΚΑΕ 0826, ενώ τα 4,109,41 ευρώ τα διαθέτει όλα, ΟΛΑ, για δαπάνες κινητής τηλεφωνίας.
Η δεύτερη απόφαση κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα με άλλον κωδικό, τον ΚΑΕ 1729, ξοδεύοντας 11.316 ευρώ για "προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού ανελκυστήρων".
Τα συμπεράσματα δικά σας...

 by ago

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου