Ετικέτες

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Μέλη της Χρυσής Αυγής έκλεισαν τα ελληνικά σύνορα με την Αλβανία στην Κακαβιά

Μέλη της Χρυσής Αυγής έκλεισαν τα ελληνικά σύνορα με την Αλβανία στην Κακαβιά
Τα ελληνικά σύνορα με την Αλβανία, στην Κακαβιά, έκλεισαν μέλη της Χρυσής Αυγής. Για περίπου μία ώρα φώναζαν συνθήματα υπέρ της Βορείου Ηπείρου.
H κίνηση έγινε το μεσημέρι της Κυριακής, έπειτα από την εκδήλωση στο Γράμμο. Με επικεφαλής το βουλευτή του κόμματος, Χρήστο Παππά και παρουσία των Χρήστου Ρήγα και Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, Χρυσαυγίτες από την Ηπειρο και την Αιτωλοακαρνανία, έκλεισαν τον συνοριακό σταθμό. Αφορμή για το κλείσιμο των συνόρων, όπως αναφέρει το firmani.gr, ήταν τα τελευταία γεγονότα στην Πρεμετή.

Για περίπου μία ώρα οι συγκεντρωμένοι έκλεισαν τα σύνορα φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της Βορείου Ηπείρου. «Ερχόμαστε σήμερα εδώ στα τεχνητά σύνορα για να διατρανώσουμε τον αγώνα μας για την απελευθέρωση της Βορείου Ηπείρου. Η Αλβανία φοβάται τη Χρυσή Αυγή γιατί είναι το μόνο κόμμα που έχει στο πρόγραμμα του τον αγώνα για τον Ελληνισμό της Β. Ηπείρου», δήλωσε ο βουλευτής, Χρήστος Παπάς.
«Η ελληνική μνημονιακή κυβέρνηση δίνει στους συμμάχους του ΝΑΤΟ τις βάσεις στη Σούδα και την Καλαμάτα χωρίς κανένα αντάλλαγμα. Αυτό που πρέπει όμως να ζητήσει διεθνώς είναι η εφαρμογή του Πρωτοκόλλου της Κερκύρας που προβλέπει την Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου και αυτό θα είναι είναι πρώτο βήμα για την απελευθέρωση της ελληνικής αυτής γης. Σας καλώ τώρα να στραφούμε με το βλέμμα προς τη Βόρειο Ηπειρο και να ψάλλουμε τον εθνικό μας ύμνο τόσο δυνατά για να τον ακούσουν τα αδέρφια μας στους Αγιους Σαράντα, στη Χιμάρα και στην Πρεμετή», ανέφερε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.
Πηγή: Εθνος
Πηγή:www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου