Ετικέτες

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Οι παράνομοι-Η σταυροφορία των πρασινοφρουρών


— Δημογέροντας
undefined
Μήνυση κατά του "Βασιλιά" προέδρου του ΠΑΣΟΚ κατέθεσε η Χρυσή Αυγή κατηγορώντας τον ως ηθικό αυτουργό πίσω από την έκρηξη εκρηκτικού μηχανισμού στα γραφεία της Χ.Α. στον Ασπρόπυργο.

Όλοι κατευθύνονται εκεί που πρέπει. Με τις γελοιότητες του Βασιλία, η Χ.Α. θα δει τα ποσοστά της να ανεβαίνουν, αλλά είναι πολύ πιθανό, να δούμε και τους δύο εκεί που πραγματικά ανήκουν, στη φυλακή. Αν με τη μεταξύ τους τριβή, ο κ. Βενιζέλος οδηγήσει την ΧΑ πίσω από τα σίδερα, αυτό θα είναι το μοναδικό θετικό του ΠΑΣΟΚ για την Ελλάδα. Βέβαια για να γίνει κάτι τέτοιο, ο κ. Βενιζέλος πρέπει να παραδεχθεί τον προδοτικό χαρακτήρα του κόμματός τους και να αποδεχθεί την ΠΑΣΟΚΙΚΗ μοίρα της παραδειγματικής τιμωρίας, των ποινικών ευθυνών, κτλ.

Ευχόμαστε επιτυχία και στους δύο!
Για τη Δημοκρατία,
— Δημογέροντας
undefined
Η πρωτοβουλία του κ. Ε. Βενιζέλου για την πάταξη της έκρηξης του νεοναζισμού είναι φαρσοτραγικο-κωμική και καταδικασμένη να αποτύχει.

Ο λόγος είναι απλός. Οι Πολίτες κύριε, δεν θέλουν από εσένα, τον μαέστρο της διαφθοράς τίποτα πέρα από την πρέπουσα τιμωρία για τα αδικήματα και τις προσβολές σου. Εσείς, η Κακιστοκρατία - ΝΔ ΠΑΣΟΚ - είστε ο λόγος της ηθικής έκπτωσης της πολιτικής στη χώρα, και η σταυροφορία θα πρέπει να στοχεύει εναντίον σας.

Το λάδι το οποίο πέφτει και φουντώνει την πυρά, είναι η εμφάνιση σας ακόμα και σήμερα σε δημόσιους χώρους. Όταν ξεκινήσετε να κρύβεστε, να απολογείστε και να τιμωρείστε, τότε τα φαινόμενα αυτά θα αρχίσουν να εξαφανίζονται και να κατανικώνται από τους ίδιους τους Πολίτες.

Για τη Δημοκρατία,
— Δημογέροντας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου