Ετικέτες

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Δεν υπαρχει αμφιβολια…..ο Josef Mengele περασε και απο την Ελλαδα.



Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Νοεμβρίου 17, 2012
Δεν υπαρχει πια καμμια αμφιβολια οτι ο γενετιστης-πειραματιστης του Αουσβιτς περασε και απο την πατριδα μας και μαλιστα αφησε αδιασειστα και πολλαπλα αποτελεσματα των πειραματων του σε αυτη τη γωνια της Μεσογειου.
Δεν ειναι δυνατον ολος αυτος ο θιασος της πολιτικης μας σκηνης των τελευταιων 3 περιπου χρονων να εχει καθαρο ελληνικο DNA.
Προσηλωμενοι στην εδραιωση,στην ισχυροποιηση,στην εγκαθιδρυση του Δ΄ ΡΑΙΧ κινουνται και δρουν με την ιδια ιδεολογια και την ιδια τακτικη και λογικη σε βαρος ενος ολοκληρου λαου…………….ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥΣ.!!!!!!!!!!!
Ειναι αναμφιβολα κλωνοι της ΑΡΙΣΤΗΣ ΑΡΕΙΑΣ ΦΥΛΗΣ ! και απλως φερουν ελληνικα 
ονοματα και μιλουν την ελληνικη γλωσσα.

Οδηγουν ενα λαο στην καταστροφη,τον γεμιζουν οδυνη και απογνωση,τον καταδικαζουν στην ανεχεια ,τον υποσιτισμο,την αυτοκτονια,την εξαθλιωση,την αρρωστια χωρις δυνατοτητες ιασης,του στερουν οικονομικους πορους αλλα και την ελπιδα και την αισιοδοξια και τελικα……………ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΣΩΖΟΥΝ……………………………!
Σωζουν αριθμους……δεικτες της οικονομιας…..και υπηρετουν αριστα! ! !την πολιτικη και την ιδεολογια του Δ ΡΑΙΧ με τοσο φανατισμο ,με τοση προσηλωση,με τετοια συνεπεια που δεν μπορει παρα να πιστεψει κανεις οτι στο αιμα τους ρεει κατι…..και μαλιστα ειναι πολυ αυτο το κατι απο τα γενετικα πειραματα του σφαγεα του Αουσβιτς.
Πιθανον η αδρανεια,η υποτονικοτητα,η σιωπη με την οποια αντιμετωπιζει ο ελληνικος λαος αυτη τη νεα κατοχη να οφειλεται και στο γεγονος οτι δεν μπορει να αναγνωρισει τον εχθρο ,τον κατακτητη,τον δολοφονο……………νομιζει πως εχει απεναντι του ΕΛΛΗΝΕΣ…………….οχι λοιπον ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΝΓΚΕΛΕ αγωνιζονται να μας εξυγιανουν ετσι ωστε να μη κινδυνευσει ουτε τριχα απο τα μαλλια της Μερκελ,του Φουχτερ του Τομσεν…………. ενω ολοι εμεις μπορουμε να πηδαμε ανετα απο μπαλκονια,να ξεψυχαμε εξω απο τα ιατρεια του ΕΟΠΥΥ,να παγωνουν τα παιδια μας στα σχολεια αφου λιποθυμησουν πρωτα απο την πεινα,να στοιβαζομαστε στις ουρες των συσσιτιων,να επαιτουμε στα γραφεια του ΟΑΕΔ.
Ας σκεφτουν ομως ολοι αυτοι οι κλωνοι της νεας κοπης του νεου Ραϊχ……………ας σκεφτουν λιγο και την επομενη μερα! οταν οι πραγματικοι Ελληνες ξυπνησουν………….οταν αδειασουν οι καφετεριες και γεμισουν οι δρομοι…………οταν ερθει η στιγμη να απολογηθουν για τα εγκληματα που διαπραττουν για να ΣΩΣΟΥΝ ΠΟΙΟΝ ????

Φ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου