Ετικέτες

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Προκλητικός Γερμανός επιχειρηματίας: “Η Ελλάδα έπρεπε να ανήκει στην Τουρκία”!





Συγκεκριμένα ο γερμανός μπίζνεσμαν δήλωσε στην τουρκική εφημερίδα Sabah – προφανώς για να ”κολακεύσει”- τους Τούρκους με τους οποίους συνεργάζεται :”Μακάρι η Ελλάδα να υπαγόταν σε εσάς και να γινόταν μια περιοχή της Τουρκίας. Τότε θα λυνόταν και τα εκεί προβλήματα”!
Η εφημερίδα γράφει ότι ο γίγας ακινήτων της Γερμανίας κ. Graebner που είχε ξεκινήσει πριν 5 χρoναι επενδύσεις στην Τουρκία , είπε, ερμηνεύοντας έτσι και τους ισχυρισμούς του: «Καλά που ήρθα (σσ στην Τουρκία) . Μετά την Γερμανία γίνατε η μεγαλύτερη δεύτερη χώρα». Ο κ. Graebner – γραφει- τώρα σχεδιάζει την ανανέωση όλου του Κερατιου Κολπου.
Σε ότι αφορά την Ελλάδα η όλη φραση του τουλάχιστον άξεστου και αμοραλιστή Γερμανού επιχειρηματία ήταν η εξής : « Ο Ερντογάν κάποτε τα είχε πει σωστά. Η οικονομική κρίση πέρασε ξώφαλτσα από την Τουρκία . Φθάσατε στο σημείο να δίνετε πίστωση στο ΔΝΤ. Μακάρι η Ελλάδα να υπαγόταν σε εσάς και να γινόταν μια περιοχή της Τουρκίας. Τότε θα λυνόταν και τα εκεί προβλήματα . Εγώ θα ήθελα να συγχαρώ και την τοπική διοίκηση. Εξεπλάγην . Σε κανένα άλλο μέρος του κόσμου δεν εργάστηκα με μια τοπική διοίκηση που να λειτουργεί με τέτοια ταχύτητα”.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου