Ετικέτες

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Πολύ αργά για δάκρυα

Γιώργος, φοιτητής Γεωπονίας, Θεσσαλονίκη είπε...
Πολύ αργά για δάκρυα.
Δεν είναι δυνατόν να επιβάλεις σε ανθρώπους την αλλοίωση ολόκληρων Εθνών. Την "μάζα" θέλουν να την κάνουν μάζα εντελώς. Για να συγκρούεται και να είναι καλύτερα ελεγχόμενη. Να τη δέσουν απ'όλες τις μεριές.
Οι λαοί μπορούν να ζήσουν ειρηνικά, να επιτρέπεται σε λογικά επίπεδα η μετανάστευση και να αντιμετωπιστεί η παγκόσμια φτώχεια.

Αν θέλουν να βοηθάνε τους λαούς οι "ανθρωπιστές" να εμποδίζουν τους πολέμους. Αποτέλεσμα των δικών τους πράξεων είναι οι πόλεμοι, το αίμα τα δάκρυα, τα ορφανά, τα ακρωτηριασμένα παιδιά και κατά συνέπεια η ασταμάτητη λαθρομετανάστευση εξαθλιωμένων ανθρώπων. Πολλοί απ' αυτούς έχουν ζήσει τόσα που έχουν μετατραπεί σε αγρίμια.
Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε πολέμους για την "ειρήνη".
Αντί λοιπόν να το παίζουν "εκσυγχρονιστές", "προοδευτικοί" ή οποιαδήποτε άλλη μπούρδα φορώντας σακάκια και κουνώντας χέρια σύμφωνα με τις οδηγίες των επικοινωνιολόγων τους, να πάνε να λύσουν το πρόβλημα στη ρίζα του. Αν πραγματικά το θέλουν και δεν είναι υποκριτές.
Ως νεαρός Έλληνας Χριστιανός Ορθόδοξος αγαπώ τη χώρα μου και αγαπώ όλους τους ανθρώπους ασχέτως χρώματος, θρησκείας κτλ. θέλω όμως όσοι έρχονται να σέβονται και να αγαπάνε τη χώρα μου, να έρχονται ελεγχόμενοι, όσους χρειάζεται η Ελλάδα κι όχι κατά χιλιάδες και παράνομα, να αποδέχονται και να σέβονται την ταυτότητα, τα ήθη, έθιμα και τους νόμους της χώρας μου και να ενσωματώνονται πλήρως προσφέροντας στην Ελληνική κοινωνία. Δεν θέλω ο κάθε δήθεν "προοδευτικός εκσυγχρονιστής" μαϊντανός να επιβάλει με το έτσι θέλω "εκσυγχρονισμό" γεμίζοντας την Ελλάδα απελπισμένους ανθρώπους που γίνονται θύματα κυκλωμάτων και επικίνδυνοι αρκετοί απ"αυτούς για την δημόσια ασφάλεια.
Δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση στη χώρα.Τώρα θυμήθηκαν την ασφάλεια και τις υγειονομικές βόμβες. Πολύ αργά για δάκρυα.
Με δική τους ευθύνη η χώρα οδηγείται στο αδιέξοδο και ακραία στοιχεία εμφανίζονται ως προστάτες του Έθνους.
Ναι Έθνους! Δεν είναι κακιά η λέξη.Ας το καταλάβουν κάποιοι. Ούτε όποιος μιλάει για Έθνος είναι δεξιός( δεν είναι κακό να ναι δεξιός αλλά ούτε και υποχρεωτικό), φασίστας κτλ.
Εδώ οι Αμερικάνοι σε κάθε ταινία μας τη "κοπανάνε" τη λέξη με χιαστί της σημαίες τους σε κάθε πλάνο. Και δεν είναι καν Έθνος οι ΗΠΑ.
Επίσης, δεν δέχομαι(με προσβάλει ως Έλληνα) μαθήματα δημοκρατίας και θρησκευτικής ελευθερίας στην Ελλάδα από περίεργους τύπους κάποιων ΜΚΟ καθώς και από πρώην κατοίκους χωρών που χριστιανός Ορθόδοξος για να την επισκεφτεί με τη κοπέλα του πρέπει να έχει πιστοποιητικό γάμου(γνήσιο ή πλαστό δεν μετράει αρκεί να πείθει), η κοπέλα να φοράει μαντίλα ή οποιαδήποτε άλλη μ@λ την οποία όμως όταν εμείς πάμε στη χώρα τους τη σεβόμαστε και την εφαρμόζουμε διότι αυτό επιβάλει ο νόμος τους και ο σεβασμός μας προς κάθε ξένο πολιτισμό. Πολύ απλά δεν θέλω σε κάθε Ελληνική πόλη και χωριό από έναν Ιμάμη. Δεν μας ρώτησαν καν. Όλα με μέτρο λοιπόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου