Ετικέτες

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Εχούντ Μπαράκ: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε – Αν επιτρέψουμε την ύπαρξη ενός πυρηνικού Ιράν, το ίδιο θα κάνει και η Τουρκία


Εχούντ Μπαράκ: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε – Αν επιτρέψουμε την ύπαρξη ενός πυρηνικού Ιράν, το ίδιο θα κάνει και η Τουρκία


Σε σημερινή συνέντευξή του στο Αμερικανικό CNN με τίτλο: “Fareed Zakaria GPS”, ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Εχούντ Μπαράκ προειδοποίησε πως η αντίστροφη μέτρηση ώστε τα πυρηνικά όπλα να φτάσουν στα χέρια των τρομοκρατών έχει ήδη ξεκινήσει. Και όχι μόνο αυτό, όπως χαρακτηριστικά λέει, αλλά οι τρομοκράτες θα χρησιμοποιήσουν την πυρηνική τους ομπρέλα ως μέσο εκβιασμού στις γειτονικές τους χώρες ώστε αυτές να χρηματοδοτήσουν την τρομοκρατία. 

“Σε περίπτωση που αφήσουμε το Ιράν να κατασκευάσει πυρηνικές βόμβες, το ίδιο θα κάνουν η Τουρκία, η Σαουδική Αραβία και η Αίγυπτος”, επισήμανε!
Για το καθεστώς της Συρίας προέβλεψε πως σε ένα χρόνο από σήμερα θα ανατραπεί με βίαιο τελικά τρόπο. Το παράδειγμα του Καντάφι, κάνει τον Μπασάρ αλ Άσαντ να πολεμήσει μέχρι τέλους. Ο Άσαντ επέλεξε ένα δρόμο χωρίς επιστροφή, ολοκλήρωσε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου