Ετικέτες

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

7/11/2010 – 7/11/2011: Ένας χρόνος …Geopolitics & Daily News


7/11/2010 – 7/11/2011: Ένας χρόνος …Geopolitics & Daily News

Κερί χωρίς ...τούρτα!!!
Σαν σήμερα, στις 7 Νοεμβρίου 2010 ξεκίνησα τη μοναχική αλλά και νέα αυτή προσπάθεια. Για να είμαι ειλικρινής τα περίμενα ευκολότερα τα πράγματα λόγω που υπήρχε η εμπειρία της προηγούμενης συμμετοχής μου σε άλλο ιστολόγιο (συνδιαχειριστής τους πρώτους 20 μήνες λειτουργίας στο Greek National Pride). Ωστόσο κάθε αρχή και δύσκολη που λένε. Περισσότερες από 6.000 αναρτήσεις, κοντά στα 4.000 σχόλια και σχεδόν …1.000.000 επισκέψεις. Από τη «μοναξιά» των 5.000 επισκέψεων του πρώτου μήνα στο διπλάσιο κοντά νούμερο ανά ημέρα σήμερα.

Θέλω αφενός να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς, τους φίλους και αναγνώστες του ιστολογίου και αφετέρου ένα μεγάλο συγνώμη για τα όποια λάθη μου. Ο χρόνος που πέρασε είχε όπως ήταν φυσικό και καλές και κακές στιγμές. Οι κακές στιγμές ήταν ελάχιστες για το ιστολόγιο και δυστυχώς πάρα πολλές για τη χώρα, τους πολίτες της και για εμένα προσωπικά. Οι καλές στιγμές, ήταν τα πολλά ηλεκτρονικά σας μηνύματα αλλά και τα χιλιάδες σχόλια στις αναρτήσεις. Η μεγάλη έκπληξη για μένα, οφείλω να παραδεχτώ ήταν όταν μια μέρα αποφάσισα να ανοίξω και λογαριασμό του ιστολογίου (προσωπικό ουσιαστικά, αφού ένας είμαι) στο facebook, που για να είμαι ειλικρινής το έκανα με μεγάλο δισταγμό.
Εκεί αντιλήφθηκα πως το Geopolitics & Daily News είχε φανατικές κυρίως …φίλες και μετά φίλους, με συνέπεια πολλές και πολλούς από εσάς να σας γνωρίσω και προσωπικά, ενώ με τους περισσότερους να διατηρώ και συχνή τηλεφωνική επαφή.
Παράλληλα, θέλω να ευχαριστήσω θερμά και όλους τους κυρίους που μου έκαναν την τιμή να απαντήσουν στις ερωτήσεις μου (υπό μορφή συνέντευξης), ενώ μία ιδιαίτερη στιγμή -δεν το κρύβω- ήταν και η αποκλειστική συνέντευξη του Δρ. Walid Phares, Συμβούλου της Βουλής Αντιπροσώπων των ΗΠΑ στο ιστολόγιο.
Αφήνω για το τέλος, μία αν μου επιτραπεί “μαγική” στιγμή για μένα προσωπικά και το Geopolitics & Daily News, που ήρθε από έναν άνθρωπο που δεν το κρύβω πως χρόνια θαυμάζω και εκτιμώ απεριόριστα για το ότι έχει αφιερώσει τη ζωή του στον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και την ΠΑΤΡΙΔΑ.
Ήταν τότε, που όταν εμμέσως, του είπα (ηλεκτρονικά) …”έσπασα”, εκείνος ανάρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα το ακόλουθο ποίημα όπου και μ’ αφιέρωσε:

Νίκος Λυγερός: Η αξιοπρέπεια ενός λαού

Στον Λουκά
Η αξιοπρέπεια ενός λαού
δεν μετριέται με το χρήμα
αλλά με τους αγώνες
που έδωσε
που δείνει
και που θα δώσει
τίποτα άλλο
δεν έχει σημασία
διότι μόνο με αυτούς
παράγει ένα έργο
για την ανθρωπότητα
κι αν λυπάσαι
που πολλοί δεν το κατανοούν
πρέπει να το ξεπεράσεις
μόνο μερικοί αρκούν
αρκεί να είναι έτοιμοι
να το παλέψουν
και να θυσιαστούν
έτσι ώστε τα ίχνη τους
να είναι η γραφή
της ανθρωπιάς
που δεν εγκατέλειψε
μια πιθαμή
όχι της γης
αλλά του χρόνου
που μας δόθηκε
για ν’αλλάξουμε
τα δεδομένα
και να δημιουργήσουμε
αυτό που ονόμαζαν
ουτοπία
όσοι μας κατηγορούσαν
διότι φοβόντουσαν
για την κοινωνία τους
δίχως να αντιληφθούν
το κενό τους.
Γι’αυτό μη γονατίσεις.
Με βαθιά εκτίμηση προς όλους
Λουκάς Δ. Συμπεράς (GEOPOLITICS & DAILY NEWS)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου