Ετικέτες

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Η Hellenic Steel όπως την ξέρω.


hscΗ Hellenic Steel όπως την ξέρω.


1. H Eλληνική Εταιρεία Χάλυβα ή Hellenic Steel κατείχε το 35% της εγχώριας αγοράς.
2. Η εταιρεία παρήγαγε (περίπου 700.000 τόνους) ανά έτος προϊόντων ψυχρής έλασης (σε φύλλα ή πηνία ψυχρής έλασης, επιψευδαργυρωμένα και επικασσιρομένα, προϊόντα βιομηχανικής και εμπορικής ποιότητας). Το ποσοστό εξαγωγής του προϊόντος κυμαινόταν πάντα (άνω του 65%!)

3. Έπειτα ήλθαν οι «ιδιώτες επενδυτές». Η οικογένεια Ρίβα, ιδιοκτήτες της ILVA Commerciale και πήραν το πλειοψηφικό πακέτο, (εδω θα πρέπει να μνημονευτεί ποιόν χρημάτισε ο Riva και κατάφερε και πήρε την εταιρεία. Για θυμήσου ποιός ήταν διοικητής της ΕΤΒΑ ? )
4. (Αφού ο Riva ανέλαβε την διοίκηση, μεθώδευσε την μείωση της παραγωγής και του πρoσωπικού με τους γνωστούς ντόπιους…συνεργάτες του – για θυμήσου ποιοί ήταν ?)
5. ..αλλά η εταιρεία συνέχισε τον δανεισμό από τις Ελληνικές τράπεζες. Έλα όμως που οι «επενδυτές» αποδείχθηκαν μαφιόζοι…( οι «επενδυτές» ηταν γνωστότατοι μαφιόζοι σε ολη την ευρώπη και φυσικά στην Ιταλια)
Για τα υπόλοιπα δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη διότι δεν γνωριζω.
Λυπάμαι, λυπάμαι, λυπάμαι για οσα συμβαίνουν στο χαλυβουργείο.
Σημείωση : Ευχαριστώ για την καταχώριση και ζητώ την επιείκια σου για τυχόν ορθογραφικά λάθοι καθώς όπως γνωρίζεις εχω τελειώση δημοτικό και λύκειο Ιταλικό, στην συνέχεια αποφοίτησα απο το Universety of London και δυστηχώς δεν γνωρίζω καλα ελληνικά.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου