Ετικέτες

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Εσύ είσαι ο επόμενος, θα σε σκοτώσουμε


image

Απαντώντας σε ερωτήσεις της πολιτικής αγωγής, ο φίλος του Παύλου Φύσσα, Δημήτρης Μελαχροινόπουλος, κατέθεσε ότι τρεις με τέσσερις ημέρες μετά τη δολοφονία του μουσικού και σε διάστημα δύο-τριών μηνών δέχθηκε περισσότερες από πέντε φορές τηλεφωνήματα, με απόκρυψη, και του έλεγαν: «Εσύ είσαι ο επόμενος, θα σε σκοτώσουμε».

Ο μάρτυρας αναφέρθηκε και σε περιστατικό στις εκλογές του Σεπτεμβρίου, όπου έξω από το εκλογικό τμήμα που πήγε να ψηφίσει με την κοπέλα του, ομάδα 15 Χρυσαυγητών φώναξαν σε αυτόν «αντι-φασίστα» και έβρισαν την κοπέλα του.

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Μελαχροινόπουλο, η δολοφονία του φίλου του ήταν ένα οργανωμένο σχέδιο, γεγονός που αποδεικνύεται, όπως είπε, από τον τρόπο που κινήθηκε το τάγμα εφόδου το επίμαχο βράδυ.

«Μας έκαναν επιθέσεις για να μας αποδυναμώσουν και να απομονώσουν τον Παύλο. Ο Ρουπακιάς ήξερε πού πάει και τι θα κάνει, οι άλλοι τού έκαναν χώρο» τόνισε. Σε επισημάνσεις της έδρας για τις διαφοροποιήσεις που εμφανίζονται στις καταθέσεις του, ο μάρτυρας επανέλαβε ότι ήταν ψυχολογικά φορτισμένος, ενώ για τις δύο καταθέσεις που έδωσε στο τμήμα Κερατσινίου είπε χαρακτηριστικά:

«Βοήθησα να βάλουμε τον Παύλο στο ασθενοφόρο. Πήγα στο νοσοκομείο που μας είπαν ότι πέθανε. Στο τμήμα είχα ακόμα το αίμα του Πάυλου στα χέρια μου».

 

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου