Ετικέτες

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Το χαλιφάτο του ευρώ παίζει τα ρέστα του: Δημοψήφισμα, εν μέσω μηντιακού ευρω-τζιχαντισμού!…

 
 
 
 
 
 
 
1 Vote


«Εδώ,  δεν υφίσταται κράτος σύμφωνα με τα δυτικά πρότυπα. Αντ΄ αυτού, υπάρχει μια χαλαρή ιεραρχία ατομιστών πολιτικών, μερικοί από τους οποίους είναι χειρότεροι από άλλους, που είναι τόσο απασχολημένοι με τον προσωπικό τους αγώνα για εξουσία, ώστε δεν έχουν τον χρόνο να αναπτύξουν οικονομική πολιτική, ακόμη κι αν υποθέσουμε ότι είχαν την ικανότητα...».
Από την έκθεση του Πωλ Πόρτερ, επικεφαλής της Επιτροπής για την Αμερικανική βοήθεια στην Ελλάδα (1947).

______________________________________________
Ο λαός πάει σε δημοψήφισμα, με το μηντιακό υπόκοσμο (Χαρδαβέλες, Μπάμπηδες, Όλγες κλπ) και τους ξεπουλημένουςψευδοκαθηγητές (το μόνο προσόν των οποίων είναι να παπαγαλίζουν τις θέσεις των τραπεζιτών) να τρομοκρατούν τους πολίτες, δίνοντας καθημερινό ρεσιτάλ ΑΛΗΤΕΙΑΣ, ΨΕΜΜΑΤΟΣ και ΒΛΑΚΕΙΑΣ.
Ο λαός πάει σε δημοψηφισμα, άνευ ουσιαστικής και σοβαρής συζήτησης για το νόμισμα και την ΕΕ, με εκατέρωθεν επιχειρήματα, ώστε οι πολίτες να σχηματίσουν άποψη.
Ο λαός πάει σε δημοψήφισμα, δεχόμενος επίθεση από αγράμματους ευρωτζιχαντιστές, που μυρηκάζουν ό,τι τους πασσάρουν τα επίσημα κέντρα κι άνευ ενημέρωσης, για το που έχουν πάει τα περίπου 450 δις των ανακεφαλαιοποιήσεων, που’ χουν πάρει οι τραπεζίτες τα 5 τελευταία χρονια με την εγγύηση τπυ ελληνικού λαού, ή για το  τι νόμισμα (εθνικό, ή σκληρό) είχε η Ελλάδα κατά τις χρεοκοπίες, τις οποίες έχει υποστεί από το 1824 έως σήμερα;


Ο λαός πάει σε δημοψήφισμα, αντιμετωπιζόμενος ως πίθηκος και τηλεθεατής μεσημεριανάδικου και με πολιτευόμενους αρλεκίνους, που αν βρεθούν απέναντι σε συγκροτημένα επιχειρήματα υπέρ του εθνικού νομίσματος και κατά της ΕΕ, θα καταξευτιλιστούν.
Υπό αυτές τις συνθήκες, όσα ΟΧΙ βγουν από τις κάλπες αποτελούν παρακαταθήκη, αποτελούν τη δημοκρατική και πατριωτική μαγιά, η οποία θα παίξει αποφασιστικό ρόλο στις επερχόμενες σοβαρές μάχες, που έρχονται. Κι όταν λέμε μάχες, δεν εννοούμε μόνο τις πολιτικές, ή τις κοινωνικές, αλλά και τις πραγματικές, διότι όποιος πιστεύει ότι οι αποικιοκράτες θα επιχειρήσουν να επιβάλουν αυτά που θέλουν στην Ελλάδα μόνο με πολιτικά μέσα, τότε θα ξυπνήσουν ένα πρωί εν μέσω τεράτσιας έκπληξης! Ρίξτε μια ματιά στο Ντόνετσκ και στο Λουγκάνσκ…
Και μην ξεχνάμε: Να κρατήσουμε ψηλά, το πνεύμα του μετώπου!
askordoulakos

Από:
http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2015/06/blog-post_729.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου