Ετικέτες

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Σίγουρη η υποψηφιότητα της Κλίντον.





Μπορεί η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον να μην έχει ανακοινώσει ακόμη επίσημα την υποψηφιότητα της για τις προεδρικές εκλογές του 2016 και να επιμένει πως θα λάβει την απόφαση της τις εβδομάδες που έρχονται(καθώς τώρα απολαμβάνει το γεγονός ότι έγινε γιαγιά), το επιτελείο της, όμως,μοιάζει σαν έτοιμο από καιρό.






Ήδη στο διαδίκτυο έχουν δημιουργηθεί πολλές σελίδες υποστήριξης της υποψηφιότητας της με περισσότερο δραστήρια τη σελίδα Ready for Hilary (https://twitter.com/ReadyForHillary).

Ο συγκεκριμένος λογαριασμός στο twitter ανεβάζει εδώ και αρκετούς μήνες φωτογραφίες από τις δημόσιες εμφανίσεις της πρώην πρώτης κυρίας προτρέποντας τους αμερικανούς ψηφοφόρους να σταθούν στο πλευρό της.


Παράλληλα, στέλνει προσωπικό μήνυμα σε όλους τους ακόλουθους της σελίδας ώστε να προμηθευτούν έγκαιρα αυτοκόλλητο υποστήριξης της, χωρίς φυσικά να παραλείπει και τους διαγωνισμούς με μπλουζάκια, καπελάκια κι άλλα αντικείμενα για τη μάχη της τελικής αναμέτρησης.



Είναι πλέον ολοφάνερο ότι η Χ.Κλίντον θα διεκδικήσει το χρίσμα των Δημοκρατικών για την Προεδρία, απλά δεν το έχει ανακοινώσει για τυπικούς και μόνο λόγους.

Ας μην λησμονούμε ότι πρόσφατα ο αμερικανός πολυεκατομμυριούχος Γουόρεν Μπάφετ αποκάλυψε ότι η Χίλαρι Κλίντον θα είναι υποψήφια στις προεδρικές εκλογές του 2016, αλλά εκτίμησε ότι θα τις κερδίσει κιόλας!

«Η Χίλαρι θα είναι υποψήφια και θα το ανακοινώσει όσον το δυνατόν πιο αργά. Η Χίλαρι θα κερδίσει, μάλιστα»τόνισε ο Μπάφετ σε συνέδριο που διοργάνωσε το περιοδικό Fortune στην Καλιφόρνια με θέμα τις «Πιο ισχυρές γυναίκες».
«Θα στοιχημάτιζα χρήματα, κάτι που συνήθως δεν κάνω», επεσήμανε ο ίδιος γελώντας.

Γιώτα Χουλιάρα για το Geopolitics

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου