Ετικέτες

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Το «μεγαλείο» του Ισλάμ: Ο χορός απαγορεύεται… αλλά η κτηνοβασία και ο βιασμός παιδιών επιτρέπονται!


σαριαO χορός είναι «χυδαίος» αλλά ο βιασμός ανηλίκων και η κτηνοβασία είναι επιτρεπτά, σύμφωνα με τη Σαρία…

Έξι έφηβες από το Ιράν καταδικάστηκαν την Τετάρτη επειδή εμφανίστηκαν να χορεύουν σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Youtube. Η ποινή που τους επιβλήθηκε ήταν έξι μήνες φυλάκιση και 91 χτυπήματα με μαστίγιο.

Τα κορίτσια μαζί με τον «σκηνοθέτη» του βίντεο, στον οποίο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους, είχαν συλληφθεί τον περασμένο Μάιο, επειδή χόρευαν σε ταράτσες και διαμερίσματα της Τεχεράνης την επιτυχία του Αμερικανού τραγουδιστή Φάρελ Ουίλιαμς, «Happy».

Ο δικηγόρος των κοριτσιών ωστόσο δήλωσε ικανοποιημένος από την απόφαση του δικαστηρίου, καθώς οι ποινές έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα.

Βέβαια, ο ισλαμικός νόμος δεν είναι τόσο αυστηρός, όσον αφορά την παιδεραστία ή την κτηνοβασία. Οι σεξουαλικές διαστροφές επιτρέπονται και μάλιστα οι «σοφοί» του Ισλάμ έχουν φροντίσει να δώσουν συγκεκριμένες και αναλυτικές οδηγίες για την άσκησή τους!

Συγκεκριμένα, ο Αγιατολάχ Χομεϊνί, ο οποίος τιμάται ως Άγιος από τους σιίτες μουσουλμάνους, ενέκρινε την σεξουαλική επαφή με ζώα, το βιασμό των γυναικών, αλλά και παιδιών κάτω των 4 ετών.

Ενδεικτικά κάποια αποσπάσματα από τα ισλαμικά διατάγματα (φετφά) που είχε εκδώσει για τα συγκεκριμένα θέματα:

-Ένας άνδρας μπορεί να παντρευτεί μια κοπέλα κάτω των εννέα ετών, ακόμη και αν η κοπέλα αυτή είναι ακόμα ένα μωρό που θηλάζει. Όμως απαγορεύεται να έχει σεξουαλική επαφή μαζί της πριν κλείσει τα εννέα χρόνια. Άλλες σεξουαλικές πράξεις, όπως τα ερωτικά παιχνίδια, τα φιλιά και ο σοδομισμός επιτρέπονται.

Αν ένας άνδρας προχωρήσει σε σεξουαλική επαφή με ένα κορίτσι κάτω των εννέα χρόνων, δεν θεωρείται έγκλημα, αλλά μόνο παράβαση αν η κοπέλα δεν έχει υποστεί «μόνιμη βλάβη». Αν όμως το κορίτσι έχει υποστεί «μόνιμη βλάβη», τότε θα πρέπει να την έχει υπό την προστασία του για όλη της τη ζωή. Όμως το κορίτσι δεν θα υπολογίζεται ως μία από τις τέσσερις μόνιμες συζύγους ενός άνδρα. Ούτε ο άνδρας θα μπορεί να παντρευτεί την αδερφή της.

(Ayatollah Khomeini, Tahrir al-Vasyleh, Fourth Edition, Darol Elm, Qom, Iran, 1990)

-Ένας άνδρας μπορεί να έχει σεξουαλικές σχέσεις με ζώα, όπως τα πρόβατα, οι αγελάδες, οι καμήλες κ.λπ. Ωστόσο, θα πρέπει να σκοτώσει το ζώο αφού τελειώσει ο οργασμός του. Δεν επιτρέπεται να πουλήσει το κρέας του ζώου αυτού στους ανθρώπους του χωριού του, αλλά επιτρέπεται να το πουλήσει στο διπλανό χωριό.

(Ayatollah Khomeini, Tahrir al-Vasyleh, fourth volume, Darol Elm, Gom, Iran, 1990)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου