Ετικέτες

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Υπάρχει κάποιος άλλος πλανήτης να πάμε;



Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά δεν είμαστε στο 2013 που μιλάγαμε για δάνεια λόγω οικονομικών δυσκολιών, ξεπεράσαμε πια αυτό το έτος που μία ερχόταν και μία έφευγε το πλεόνασμα.

Είμαστε πια στο έτος της ανάπτυξης, στο έτος του πλεονάσματος και της εξόδου της Τρόικας από την χώρα -λέμε και καμιά …. να περνάει η ώρα-.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής ακούσματα απ’ τους διαχειριστές της κατρακύλας μας, έχουμε:

Πλεόνασμα και θα έχει σταθερή πορεία πια.

Βγήκαμε στις αγορές και πήραμε 3δις που αύξησαν τη ρευστότητα του κράτους. Εννοείται πως, άλλο το κράτος και άλλο ο λαός γιατί εμείς βλέπουμε έλλειμμα!

Βάλτε και τις 750.000 θέσεις εργασίας που θα έρθουν στο… τέλος πάντων, θα έρθουν.

Βάλτε τα 19.000.000 τουρίστες που θα έρθουν και θα αφήσουν το κατιτίς τους.

Βάλτε την αύξηση των εσόδων μέχρι σήμερα -όπως μας λένε-.

Βάλτε τις σημερινές δηλώσεις από το ΥΠΟΙΚ που λέει ότι μέχρι τα μέσα 2015 είμαστε πλήρως καλυμμένοι και μετά είναι θέμα τραπεζικών δοκιμασιών και τρία πουλάκια…

Βάλτε μέσα και όλα αυτά που ξεπουλάνε και αυξάνουν τα έσοδα.

Αφού λεφτά πάλι υπάρχουν, γιατί τότε ρε παιδί μου βγαίνει αυτό το… Σοϊμπλίδι και λέει ότι θα χρειαστούμε περίπου 10δις ακόμα -κάτι ψιλά δλδ- που σημαίνει κάποια επιπλέον (κρυφά) μέτρα;

Άντε να πούμε ότι παίζουν τα δικά τους παιχνίδια, ωραία, μα αυτοί δεν είναι τα αφεντικά; Για να λένε κάτι τέτοιο -τυχαία μετά τις εκλογές βεβαίως βεβαίως!-, δεν το κάνουν φυσικά από αγάπη, αλλά από μια απλή και ψυχρή σεξουαλική διάθεση για όλους μας.

Επειδή όλα τα αφεντικά -εντός και εκτός Ελλάδας- θέλουν να μας αποτρελάνουν για να μας διαχειρίζονται πιο αποτελεσματικά, θα πρέπει, ή να κάνουμε κάτι και να ξεμπερδεύουμε με αυτούς ή να αλλάξουμε πλανήτη.
Όσο περνάει έτσι ο καιρός, δύσκολα θα υπάρχει επιστροφή.

Μια και το δεύτερο δεν παίζει, μήπως θα είναι καλό “σιγά-σιγά” να πάψουμε να είμαστε «The Walking Dead”;

Πηγή : outelogos.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου