Ετικέτες

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Τιμοσένκο: Ή θα εκλεγώ πρόεδρος ή θα έχουμε ξανά επανάσταση

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjvUqlnmb3AxSfI-LVhFOOzhrAEoSluALnXJRH2q_SwkAob7NgiNxkDwnlsuMmVfWnvWuSPp2VyY-V-mxm-MfJHjQBkKMpwwPml8qq_O4e-Q0GKElvE1nKWj8KUfsbHt-42LDy9VHz-UmSZ/s1600/newego_LARGE_t_1101_54319205.JPG
Το δημοκρατικό δίλημμα «ή με εκλέγετε ή θα έχουμε ξανά επανάσταση» συνέχισε τον προεκλογικό της αγώνα ενόψει των εκλογών που προγραμματίζονται για το τέλος του μήνα η Ουκρανία η πρώην πρωθυπουργός της χώρας Γιούλια Τιμοσένκο.

Όπως είπε χαρακτηριστικά μιλώντας σε συνέντευξη τύπου στην πόλη Νικολάεφ, αν η χώρα εκλέξει άλλο υποψήφιο, τότε δεν θα μπορέσει να αποφευχθεί «ένας τρίτος γύρος επανάστασης».

«Δεν θέλω να φέρω πια το βάρος της αποτυχίας της επάναστασης. Αλλά αν η χώρα εκλέξει άλλο πρόεδρο και για την ώρα υπάρχει μόνο ένας αντίπαλος, πιστεύω ότι θα πρεπει να στραφούμε στον τρίτο γύρο της επανάστασης. Γιατί διαφορετικά δεν βλέπω καμία ευκαιρία για αλλαγές. Απλά τους ξέρω όλους αυτούς».

Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις ο Πετρ Ποροσένκο, ο μοναδικός, δηλάδη, αντίπαλος μέχρι στιγμής της Τιμοσένκο συγκεντρώνει το 33,3% με την πρώην πρόεδρο να συγκεντρώνει το 10%.


Πηγή: Πρώτο Θέμα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου