Ετικέτες

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Ζητούνται άνθρωποι να ταξιδέψουν στον Άρη χωρίς επιστροφή


Ήδη έχουν κατατεθεί 8.000 αιτήσεις

Το διαστημικό πρόγραμμα ( Mars One ) είναι μια αποστολή στον πλανήτη Άρη χωρίς επιστροφή, πρόθυμοι να ζήσουν και να πεθάνουν εκτός γης ανακοινώσε ο ιδρυτής του προγράμματος (Mars One) Bas Lansdorp.
Η τεχνολογία για να φτάσουμε στον Άρη ζωντανοί και να δημιουργήσουμε μια μικρή αποικία εκεί υπάρχει αναφέρει ο Bas Lansdorp ,αλλά δεν έχουμε την τεχνολογία για να επιστρέψουμε από τον πλανήτη Άρη.. όποτε θα πρέπει οι επίλεκτοι που θα συμμετέχουν στην ομάδα αυτήν να κατοικήσουν στον Άρη και να ζήσουν εκεί έως τον θάνατο τους, είναι ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή.
Πρέπει οι άνθρωποι που θα αποτελέσουν αυτήν την ομάδα να είναι εντελώς αξιόπιστοι, συνεργάσιμοι με ομάδες ακόμα και στα πιο δύσκολα σενάρια που μπορεί να τους τύχουν Η εξερευνητική ομάδα θα εκπαιδευτεί οκτώ χρόνια πριν την αναχώρηση της.
Η αναζήτηση των ατόμων έχει ξεκινήσει ήδη.

Η πτήση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2022.
Μέχρι στιγμής έχουν δεχθει πάνω από 8.000 αιτήσεις για το νέο αυτό πείραμα το οποίο θα μεταδίδεται και τηλεοπτικά σαν ένα νέο ζωντανό τηλεριαλιτι που θα μπορούμε να παρακολουθούμε μέσα από τις οθόνες την εξέλιξη της αποικίας στον πλανήτη Άρη και την δημιουργία μιας νέας Γης.
Η αναφορά του Bas Lansdorp πως είναι εφικτό και κατέχουμε την τεχνολογία να αποικίσουμε σε έναν πλανήτη επιβεβαιώνει τα σενάρια πως το πείραμα έχει γίνει ήδη πολλά χρόνια πριν, πίσω από τις οθόνες.
Κατά την δεκαετία του 60 και 70 πολλοί επιστήμονες χάθηκαν όπως και πολλοί άνθρωποι εξαφανίστηκαν από χωριά μυστηριωδώς και για αγνώστους λόγους.
Αυτό το θέμα είχε κάνει των γύρω του κόσμου καθώς ακούγονταν σε πολλές χώρες τέτοιου είδους περιστατικά όπως στις Η.Π.Α. στον Καναδά στην Ασία την νότια Αφρική ακόμα και στην Ελλάδα …
Αυτό που είχε διαρρεύσει ήταν πως η αποίκηση της σελήνης με νέους σκλάβους είχε ήδη ξεκινήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου