Ετικέτες

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Ζουν σαν βασιλιάδες: Το εορταστικό τραπέζι των τέως [εικόνες]


 
Γιορτινό τραπέζι, με όλα τα καλά της γης και μόνο για τα μέλη της μεγάλης οικογένειάς της έστρωσε η Marie Chantal. Οι εικόνες έρχονται ως την Ελλάδα της κρίσης και δεν προκαλούν ιδιαίτερα φιλικά αισθήματα για τους τέως.

Η σύζυγος του Παύλου μαζί με τα παιδιά της, τον σύζυγό της φυσικά αλλά και τον πατέρα της, γιόρτασαν πριν από λίγες μέρες την ημέρα των Ευχαριστιών, όπως ορίζει το έθιμο στο εξωτερικό.
«Έχοντας περάσει αρκετά χρόνια στη Νέα Υόρκη ως φοιτήτρια, γιόρταζα πάντα την ημέρα των Ευχαριστιών. Παρ’ όλα αυτά, τα τελευταία χρόνια το συγκεκριμένο έθιμο γιορτάζεται ασταμάτητα από την οικογένειά μου, ειδικά από τον πατέρα μου» εξηγεί η ίδια μέσα από το προσωπικό της blog και συνεχίζει:
«Νομίζω ότι είναι επειδή όλο και πιο σπάνια καταφέρνουμε όλα τα μέλη της οικογένειας να δειπνήσουμε μαζί και να εκφράσουμε ο ένας στον άλλον την αγάπη μας για όσους έχουμε δίπλα μας». Και φυσικά το μενού, εκτός από την καθιερωμένη γαλοπούλα, τα είχε όλα, όπως βέβαια και πολλά χαμόγελα από τα παιδιά της οικογένειας που είναι η απόλυτη ευτυχία για την Marie Chantal και τον σύζυγό της. Στον κόσμο τους! Από το gossiptv.gr
undefined
undefined
undefined
Πηγή: Ζουν σαν βασιλιάδες: Το εορταστικό τραπέζι των τέως [εικόνες] | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/node/133818#ixzz2mi9ppbv1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου