Ετικέτες

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ…


Η μόνη φωτογραφία, από όσες ακολουθούν, και λέει την αλήθεια(στο κάτω μέρος, σούπερ το λένε) είναι αυτή από το δελτίο ειδήσεων του Μπαλούρδου, στην ellinofreneiafm.gr.
“ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΩ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ”.
undefined
Η καλή προπαγάνδα χρειάζεται 2 τουλάχιστον βασικά μέλη. Αυτούς που σκέφτονται, σχεδιάζουν και διατάζουν και αυτούς που μιλάνε, σχολιάζουν και εκτελούν.
Αυτοί όλοι από μόνοι τους είναι άχρηστοι αλλά όλοι μαζί είναι ικανοί να ταξιδεύουν μια χώρα σε σχεδία, εν μέσω τρικυμίας, και να το παρουσιάζουν ως σωτηρία.
Αυτό δηλαδή που συμβαίνει σήμερα.
Εντάξει οι μαριονέτες μας, τους ξέρουμε, τους ψηφίσαμε και ανακαλύψαμε ότι εκτελούν διαταγές.
Εντάξει οι τσάτσοι τους, τους ανεχτήκαμε τόσα χρόνια, πληρώνονται να λένε όσα λένε.
Δυστυχώς όμως και χωρίς να καταλάβω ακριβώς το γιατί, και η αξιωματική αντιπολίτευση έπαιξε χθες το παιχνίδι τους.
Δε βλέπει ότι τη δουλεύουν κι αυτή, όπως όλους μας, ψιλό γαζί?
Να σας εξηγήσω γιατί. 
undefined
undefined
undefined
undefined
Είναι ξεκάθαρο πως χθες ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να κάνει (άκομψα πάλι) γνωστό στους Έλληνες πολίτες ότι η λειτουργία της συγκυβέρνησης των 2 κομμάτων που ευθύνονται για τη χρεοκοπία της χώρας, μέσα στη Βουλή των Ελλήνων Συγγενών, είναι για ακόμη μία φορά στα όρια της νομιμότητας αφού ο Μπουμπούκος έβαλε σε μια τροπολογία 5 διαφορετικά άρθρα και αναγκαστικά, είτε τα ψήφιζες όλα είτε κανένα.
Δημοκρατικότατο, τι λέτε? Αφού, πρόβατα δεν είναι οι Βουλευτές? Από την προηγουμένη ξέρουν οι Υπουργοί τι θα ψηφίσουν τα τσουτσέκια…
Βέβαια, απ το τσιριχτό φασισταριό που υπηρετεί το Μνημόνιο και είναι κρυμμένο τώρα μέσα στους νεοδημοκράτες δε θα περίμενε κανείς καλύτερη συμπεριφορά προς τη Βουλή. 
Ρωτάω λοιπόν το ΣΥΡΙΖΑ: Για ποιο λόγο, και ενώ είχε τελειώσει και η καταμέτρηση των ψηφοφοριών και η ανάγνωση των αποτελεσμάτων, ενεπλάκη ο ΣΥΡΙΖΑ σε μια συζήτηση άνευ πλέον ουσίας και περιεχομένου της Ημερήσιας Διάταξης? Ποιον τελικά εξυπηρέτησε η συζήτηση αυτή?
Τα κανάλια των ολιγαρχών.
Εσείς του ΣΥΡΙΖΑ μιλούσατε για τον κανονισμό και οι μνημονιακοί…ο ένας το μακρύ του και ο άλλος το κοντό του. Σας έριξαν στο “επί προσωπικού” και η συζήτηση για τον κανονισμό της Βουλής πήγε περίπατο. Και η απόφαση μετά τη συζήτηση ποια ήταν? Καμία.
Οι δηλώσεις σας όμως έμειναν και τις έπαιξαν τα χρεοκοπημένα κανάλια των ολιγαρχών, μόνον όσες πρόδιδαν το “νέο δικομματισμό” για τα μάτια των προβάτων.
Και σας προλαβαίνω, δε ψηφίζω ΚΚΕ αλλά λέω αυτό που βλέπω.
Φυσικά, ρωτάω το παραπάνω επειδή όλα μα όλα τα πλάνα και οι δηλώσεις όλων σας στα κεντρικά δελτία προπαγάνδας, παραπληροφόρησης και τρομοκρατίας του ελληνικού λαού το ίδιο βράδυ, ήταν από την εν λόγω, πλέον της περάτωσης της ψηφοφορίας, μάλλον άκυρης συζήτησης.
Δεν καταλάβατε τι έγινε?
Ότι ήθελαν “αίμα”, που προηγουμένως oi ψηφοφορίες δεν είχαν όσο χρειάζονταν, για τα κανάλια τους κι εσείς απλά τους το δώσατε?
Επανάσταση από τα κανάλια των ολιγαρχών δε γίνεται.
 
  • Εδώ τα πρόχειρα πρακτικά της Βουλής: http://www.hellenicparliament.gr/Praktika/Synedriaseis-Olomeleias.  Είναι η ΙΕ Περίοδος. Για όποιον αντέχει να διαβάζει ανοησίες, τα όσα λέω αποδεικνύονται στις σελίδες 163 και μετά.
  • Αν προσέξατε, σε όλες τις φωτογραφίες από το δελτίο του mega η Βουλή των Ελλήνων Συγγενών έχει άδεια έδρανα…2 Βουλευτές από το κάθε κόμμα υπήρχαν μέσα.
undefined
by ago

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου