Ετικέτες

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Τσαπανίδου σε Καμμένο: Εμένα λέτε ψεύτρα; Πρέπει να σας πετάξω έξω από το στούντιο


Τσαπανίδου σε Καμμένο: Εμένα λέτε ψεύτρα; Πρέπει να σας πετάξω έξω από το στούντιο [βίντεο]
Σε αρένα με εκφράσεις πρωτοφανείς για τη δημόσιο διάλογο μετατράπηκε το στουντιο του STAR κατά τη συνέντευξη της Πόπης Τσαπανίδου με τον Πάνο Καμμένο με αφορμή την προτροπή του για λιντσάρισμα του δημάρχου Χρήστου Πάχτα.

Ο Πάνος Καμμένος έριξε τις ευθύνες στους δημοσιογράφους που ανέδειξαν την προτροπή του λέγοντας πως από τις ομιλίες του ήταν το μόνο απόσπασμα που δημοσιοποίησαν και επιτέθηκε στη δημοσιογράφο που τον σφυροκοπούσε με ερωτήσεις.Στην επίμονη ερωτησή της αν μετάνιωσε για την αποστροφή περί λιντσαρίσματος, της απάντησε «αντιλαμβάνομαι ότι σας λένε να επιμένετε να κάνετε αυτή την ερώτηση». Την αποκάλεσε ψεύτρα, αστεία και ισχυρίστηκε πως κάποιοι τις υπαγορεύουν τις ερωτήσεις και ότι έχει προκατάληψη. Πρόσθεσε πως δεν ήταν δημόσια δήλωση αυτή αφού τον τραβούσε μια κάμερα από το πλάι.
Την κατηγόρησε μάλιστα ότι έχει δώσει βήμα στη Χρυσή Αυγή για να του απαντήσει η δημοσιογράφος πως αυτό συνέβη μόνο μια φορά, κατόπιν τηλεφωνικής παρέμβασης του Ηλία Κασιδιάρη. Εξαλλη η Πόπη Τσοπανίδου δήλωσε πως κανονικά πρέπει να τον πετάξει έξω από το στούντιο. Αυτή ήταν η ατάκα που ανάγκασε τον Πάνο Καμμένο να φύγει, χωρίς να κατορθώσει να δώσει καμία λογική εξέλιξη για την προτροπή του περί λιντσαρίσματος.
Πηγή:  iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου