Ετικέτες

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΑΜΑΡΑ… ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΟΥΠΗΣ, Η ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΟΥΣ.



Ο Τρουπής ανήκει, πάντα ανήκε, στον κορμό της προπαγάνδας, της παραπληροφόρησης και της τρομοκρατίας του Μαξίμου- Σαμαρά εναντίον του ελληνικού λαού.
Η Χούντα Σαμαρά τον επιβράβευσε δίνοντάς του τις πρώτες κουβέντες στην ενημερωτική εκπομπή, σήμερα το πρωί.
Δε θα κρίνω το αποτέλεσμα.

Όμως, το βιντεάκι είναι λιγότερο από 2 λεπτά, παρόλα αυτά μέσα σ αυτόν τον ελάχιστο χρόνο εκτός από τα καλωσορίσματα πρόλαβε να μεταφέρει την προπαγάνδα του Μαξίμου για το ότι ο Σαμαράς “πήρε” πάνω του την άρση των πλειστηριασμών για την πρώτη κατοικία. Και το είπε με ύφος “μην αγχώνεστε, ο Σαμαράς θα δώσει λύση”.
Μου θύμισε τις εκλογές, όταν ο Αντώνης Μέρκελ Σαμαράς είχε πάρει επάνω του και το θέμα της επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου και μερικές μέρες μετά τις εκλογές, τότε που έπρεπε να παραστεί στη Σύνοδο Κορυφής προκειμένου να θέσει στους εταίρους μας ότι τα όρια αντοχής του ελληνικού λαού έχουν ήδη ξεπεραστεί και ότι το εκλογικό αποτέλεσμα είχε ένα συγκεκριμένο μήνυμα, την έκανε…Λούης και δήθεν έκανε εγχείρηση στο μάτι.
Έπρεπε να ξεχαστεί το θέμα της επαναδιαπραγμάτευσης, να σβηστεί εντελώς από το μυαλό του ηλίθιου Έλληνα ψηφοφόρου- όπως κι έγινε- και εσείς τότε στη ΝΕΤ αντί να κάνετε αληθινή δημοσιογραφία μεταφέρατε απλώς την προπαγάνδα της Χούντας χωρίς να σας νοιάζει αν ο Πρωθυπουργός της χώρας διαγράφει εν μια νυκτί, σα να μην ειπώθηκαν ποτέ, όλες τις υποσχέσεις που έδωσε προκειμένου να αρπάξει την εξουσία, αυτός και η συμμορία του.
Μαριονέτα των τοκογλύφων αυτός, μαριονέτας της μαριονέτας εσύ, Γιάννη μου. Να χαρώ εγώ γιο και κόρη που θα κάνεις. Οι αρχές που θα δώσεις στα παιδιά σου διαχρονικές…κοίτα τον κώλο σου και τίποτα άλλο, σκύψε για να ζήσεις, γονάτιζε για να αναπνεύσεις. Συγχαρητήρια Γιάννη Τρουπή.
Βοηθάτε το σύστημα να διαλύσει τη χώρα, να εξοντώσει τους πολίτες. Βοηθάτε στον εκφασισμό της κοινωνίας μας. Στην ίδια ανάρτηση είχα γράψει (βγάλτε το ΝΕΤ και βάλτε ΔΤ):
Εκεί στη ΝΕΤ, πείτε μου σας παρακαλώ, σε τι διαφέρετε από τους ρουφιάνους του MEGA? Αν αυτό που κάνετε, η εξίσωσή σας με τα πιράνχας των ιδιωτικών MEGA, ΑΝΤ1 και ΣΚΑΙ, δεν είναι επικίνδυνη για τη συνοχή της κοινωνίας μας, τότε τι είναι? Η άλλη φωνή? Δεν υπάρχει άλλη φωνή? Και ο φασισμός, πότε είναι πιο κοντά?

Υ.Γ. Σήμερα είναι η τελευταία μέρα που η EBU μεταδίδει το σήμα από το κτήριο της Αγ. Παρασκευής. Η απόφαση του Ευρωπαϊκού Φορέα Κρατικών Καναλιών ελήφθη με την πίεση από ελληνικής πλευράς ότι η ΔΤ της Χούντας Σαμαρά σήμερα ξεκινάει ειδησεογραφικό πρόγραμμα. Την προπαγάνδα του λαού ο Σαμαράς, ο Σίμος, ο Μουρούτης και όλα τα άλλα φασισταριά τη βάφτισαν ειδησεογραφικό πρόγραμμα.
by ago

προσπαθώντας μπορούμε καλύτερα.blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου