Ετικέτες

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

ΟΡΥΜΑΓΔΟΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ…



undefined
Η εποχή του Μνημονίου θα μείνει στην Ιστορία της Ελλάδας ως η εποχή όπου η αλήθεια, η Δικαιοσύνη και η σωστή ενημέρωση ήταν απούσες από τον τόπο.
Η ελεεινή καθυστέρηση, η άκρατη τρομοκρατία, το δέος από τα σοκ και ο καθημερινός εκβιασμός είναι, στα χέρια των πολιτικών μαριονετών, τα βασικά εργαλεία χειραγώγησης της κοινής γνώμης. Βέβαια, και τα παπαγαλάκια παρέα.
Όλα τα αντιλαϊκά μέτρα που ψηφίζονται και εφαρμόζονται, στηρίζονται στο αρχαίο…διαίρει και βασίλευε.

Βέβαια, το σχέδιο ήταν από…πολύ παλιά, τόσο παλιά που κατάφεραν σήμερα να μην έχουν απέναντί τους “πολίτες με συνείδηση, γνώση και τόλμη” αλλά περιφερόμενα καταναλωτικά κουφάρια που όχι μόνο αδιαφορούν για τα κοινά, ζώντας στον μικρόκοσμό τους το “όνειρο” , τουλάχιστον έτσι νόμιζαν, αλλά επιδεικνύουν και μια απίστευτα ανώριμη, χωρίς κανένα νόημα και αυτοκαταστροφική συμπεριφορά μπροστά στην κάλπη. Και σε επανάληψη, μη ξεχνιόμαστε.
Και όλα αυτά αποτελούν το  ιδανικό κλίμα για την καλλιέργεια του εγχώριου φασισμού, που μάλλον πάντα ζούσε στα υπόγεια του υποσυνειδήτου αρκετών Ελλήνων…κάθε απόχρωσης.
Δεν πάμε καλά, δεν το βλέπει η κοινωνία?
Όσες εκλογές και να διεξαχθούν, λύση δε θα υπάρξει κι αυτό γιατί η θολούρα στην οποία ζούμε όλοι μας, μας εμποδίζει να δούμε τον γκρεμό που ήδη πέφτουμε.
Άντε καλά, δε βλέπεις ότι πέφτεις, δεν το νιώθεις?
Ή μήπως μας αρέσει αυτή η θολούρα και, τελικά, περνάμε καλά???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου