Ετικέτες

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ…ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ, ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΙ ΕΣΥ.


undefined
Σαν σήμερα, 23 Ιουνίου 2012, τα παπαγαλάκια των ολιγαρχών είχαν βάλει ήδη μπρος την προπαγάνδα και την παραπληροφόρησή σου αφού μετά τις εκλογές έπρεπε να σου εξηγήσουν με τη λογική το γιατί δεν πήγαινε ο Σαμαράς στη Σύνοδο Κορυφής.
Ήταν τότε που αμέσως μετά τις εκλογές υπήρχε στους πολίτες η βεβαιότητα ότι ο Σαμαράς θα έκανε πράξη όλα όσα πριν μερικές μέρες υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό.
Τι δηλαδή?
Στην ατζέντα ήταν η περίφημη επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου.
Έπρεπε εσύ να την ξεχάσεις.
Γιατί?
Γιατί απλά ήταν ένα προεκλογικό πυροτέχνημα, εμπνευσμένο από τις Βρυξέλλες, πως αλλιώς θα μπορούσαν να υφαρπάξουν την ψήφο σου και να ψηφίσεις τις μαριονέτες τους? Μόνο με ψέματα αφού την αλήθεια του Μνημονίου τη ζούσες στο πετσί σου καθημερινά.
Έτσι, ανακάλυψαν τεράστιο και ξαφνικό πρόβλημα στα μάτια του προδότη Σαμαρά, επιστράτευσαν μέχρι και επίορκους γιατρούς να σου διαβάζουν ψεύτικα ιατρικά ανακοινωθέντα, προσεκτικές φωτογραφίες με το μπανταρισμένο μάτι και έτσι σου καλλιεργούσαν υποσυνείδητα την ιδέα ότι ο Σαμαράς δε θα πάει στη Σύνοδο οπότε μην περιμένεις την επαναδιαπραγμάτευση που σου υποσχέθηκε πριν μερικές μέρες.
Επίσης, έπρεπε να φυτρώσουν για τα καλά το γόνο του Σημίτη στο Υπουργείο Οικονομικών.
Για να γίνει αυτό όμως έπρεπε να στο φέρουν ως αναγκαστική λύση γι αυτό και διέρρεαν στα παπαγαλάκια ότι τη θέση του Υπουργού Οικονομίας θα τοποθετηθεί ένας άλλος Σημιτάνθρωπος, ο Ράπανος.
Έλα μου όμως που κι αυτός είχε προβλήματα υγείας και έτυχε, τότε που τον διόριζαν Υπουργό, να μπει εσπευσμένα στο νοσοκομείο για εξετάσεις.
Την επόμενη μέρα όμως η “θλιβερή” για όλους μας είδηση ήταν γεγονός.
Ο περιβόητος Ράπανος ήταν ήδη παρελθόν για τη Χούντα Σαμαρά.
Όμως, αποδείχθηκε ότι δεν ήταν αλήθεια, όλες εκείνες οι τεράστιες μαλακίες περί της υγείας του Ράπανου, που τα παπαγαλάκια σου έβαζαν στο μυαλό με το ζόρι.
Όχι.
Ο Ράπανος δήθεν παραιτήθηκε, από τον 3 ημερών διορισμό του, αλλά όχι για λόγους υγείας όπως σου έλεγε η προπαγάνδα. Παραιτήθηκε, αν ποτέ στα αλήθεια διορίστηκε, γιατί στην ηλικία του, μάλλον δεν ήθελε να παίξει τη μαριονέτα των δανειστών μας.
Ή δεν τον είχαν πουθενά πιασμένο προκειμένου να τον εκβιάσουν να αναλάβει και να τον ελέγχουν.
Το σύστημα, όχι του Σαμαρά, είχε ήδη αποφασίσει να στέψει τον Γιάννη Στουρνάρα, γνωστό υπηρέτη τους και πρόεδρο του ΙΟΒΕ (δηλαδή, το μαγαζάκι της Bilderberg στη Ελλάδα).
Απλά ήθελαν να στον εμφανίσουν ως τη λύση της τελευταίας στιγμής, μάλλον έτσι θα γινόταν αργότερα μισητός από τους πολίτες, τι να πω.
Το θέμα είναι πως από την πρώτη στιγμή αυτή η Χούντα σε δουλεύει ψιλό γαζί.
Ψεύδονται ασύστολα  ξεπουλάνε τη χώρα στα μέλη της συμμορίας τους, καβατζώνουν θεσούλες και χτίζουν νέο πελατειακό κράτος διορίζοντας τους δικούς τους και φυσικά κουβέντα πια για επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου και όλες αυτές τις λαϊκίστικες εκφράσεις που είναι κόντρα στα συμφέροντα των αφεντικών ΤΟΥΣ.
Κι εσύ, σήμερα, συμφωνείς ακόμη με τους αποδεδειγμένα ψεύτες, κλέφτες και προδότες?
Τι κοινό έχεις με δαύτους???
by ago

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου