Ετικέτες

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Σοβαρές επισημάνσεις λίγο πριν τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή!


undefined
1.  Tο Ιράν είναι ένας από τους καλύτερους πελάτες της Κίνας. Μια επίθεση στο Ιράν θα πλήξει σε έναν βαθμό την οικονομία της Κίνας.

2.  Πριν ξεκινήσουν οι όποιες επιχειρήσεις στην Συρία καλό είναι θα θυμηθούμε λίγο τα λόγια του Αρχηγού της Ισραηλινής Αεροπορίας Υποπτέραρχου Amir Eshel: "Θα πάμε σε αστραπιαίο/αιφνιδιαστικό πόλεμο"

3.  Η πλατεία Ταξίμ αδειάζει, ο Ερντογάν θυμήθηκε τον Άσαντ, υπόσχεται σε Ομπάμα να διαθέσει 3 βάσεις και 20 μαχητικά, η Γερμανία εμμέσως παίρνει το μέρος της Ρωσίας, συναντήσεις αξιωματούχων ΗΠΑ – Ισραήλ που καταστρώνουν σχέδια επίθεσης και …ο θεός να βάλει το χέρι του!

4.  Ακούω ορισμένους που λένε ότι λόγω οικονομικής κρίσης, η Ελλάδα σε ενδεχόμενο γενικευμένο πόλεμο στη Μέση Ανατολή θα μείνει αμέτοχη. Άλλο το τι θέλουμε εμείς και άλλο το τι στο τέλος θα πράξουμε. Μην τα μπερδεύουμε τα πράγματα.

Α. Σε περίπτωση που χρειαστούν οι ΗΠΑ την βάση της Σούδας ώστε να υποστηρίξει αεροπορικές επιχειρήσεις υπάρχει κανείς από τους δικούς μας πολιτικούς που θα το αρνηθεί η έστω διαπραγματευτεί; 

Β. Με τους S-300 παροπλισμένους και με το βεληνεκές των Ιρανικών πυραύλων, να είναι αυτό που είναι, υπάρχει κανείς που μπορεί να μας καθησυχάσει;

Η Μέση Ανατολή είναι μακριά αν την βλέπεις ως τουρίστας, αλλιώς ...όχι!


5.  Ο επικεφαλής της Μοσάντ, των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών και της Σιν Μπετ, της υπηρεσίας εσωτερικής ασφάλειας, πέρσι κατηγόρησε το Ιράν και τη Χεζμπολάχ ότι προετοίμαζαν επιθέσεις σε «περισσότερες από 20 χώρες». Φανταστείτε τι έχει να γίνει σε πολεμική σύρραξη στη Μέση Ανατολή!

GEOPOLITICS & DAILY NEWS - http://www.geopolitics.com.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου