Ετικέτες

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Η φωτογραφία ανθρωπιάς που έχει συγκινήσει όλο το Facebook

 



Πρόκειται για μία φωτογραφία ανθρωπιάς που σάρωσε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , αφού την είδα 1,6 εκατομμύριο χρήστες , έκαναν 490.587 likes και 174.00 κοινοποιήσεις, ενώ υπάρχουν 37.184 σχόλια.Μια κρύα νύχτα του Νοεμβρίου στην πλατεία Times, ένας αστυνομικός ενώ εργαζόταν συνάντησε έναν ηλικιωμένο, άστεγο άνδρα χωρίς παπούτσια. Ο αστυνομικός εξαφανίστηκε για λίγα λεπτά και λίγο αργότερα επέστρεψε με ένα ζευγάρι καινούριες μπότες, γονάτισε και βοήθησε τον άνδρα να τις φορέσει.Όμως που να φανταστεί ο αστυνομικός ότι εκείνη την ώρα θα περνάει από το σημείο μια τουρίστρια από την Αριζόνα με τον σύζυγο της, και με την κάμερα του κινητού της θα φωτογραφίσει αυτή την τρυφερή στιγμή, που μέσα σε λίγες μόνο ημέρες θα κάνει τον αστυνομικό Λάρι ΝτεΠρίμο ήρωα του διαδικτύου.
Μιλώντας σε αμερικάνικη εφημερίδα ο 25χρόνος μόλις ΝτεΠρίμο, δήλωσε :« ο άστεγος είχε παγώσει και φαίνονταν πληγές στα πόδια του, εγώ φορούσα δύο ζευγάρια κάλτσες και υπέφερα από το κρύο».
Έτσι δίχως να το σκεφτεί άρχισε να μιλάει με τον άστεγο άνδρα, ανακάλυψε το νούμερο υποδημάτων που φορούσε, πήγε σε ένα κατάστημα και αγόρασε ένα ζευγάρι μπότες που στοίχιζαν 75 δολάρια και του τα πρόσφερε. «Δε τον ρώτησα πως τον λένε, όμως ήταν ο πιο ευγενικός κύριος που έχω συναντήσει ποτέ. Ήταν σαν να του είχα δώσει ένα εκατομμύριο δολάρια», σχολίασε συγκινημένος ο ΝτεΠρίμο.Η ερασιτέχνης φωτογράφος Τζένιφερ Φόστερ λίγο αργότερα μέσω Facebook δήλωσε: «Ο αστυνομικός γονάτισε στο έδαφος και φόρεσε κάλτσες και τις καινούριες μπότες στον άστεγο άνδρα. Δεν προσδοκούσε τίποτα ως αντάλλαγμα και δεν γνώριζε ότι παρακολουθούσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου