Ετικέτες

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Για όλα φταίνε οι... Μάγια

 

 

Πακέτα διάσωσης και εισιτήρια για τον Παράδεισο, ενόψει του τέλους του Κόσμου...

Υστερία ότι πλησιάζει το τέλος του κόσμου έχει καταλάβει ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού σε ορισμένες γειτονιές στη Ρωσία και την Ουκρανία. Έχουν δημιουργηθεί μάλιστα, γραφεία ταξιδίων που υπόσχονται εισιτήρια για την Κόλαση ή τον παράδεισο, ανάλογα με τις παραγγελίες... Μάταια οι αξιωματούχοι με συνεχείς διαψεύσεις προσπαθούν να καθησυχάσουν όλους εκείνους που πιστεύουν ότι πλησιάζει η ημερομηνία της Αποκάλυψης.


Πακέτο διάσωσης για τις 21 Δεκεμβρίου

Εκείνοι που περιμένουν το τέλος του Κόσμου, έχουν μόλις τρεις εβδομάδες για να ολοκληρώσουν τις προετοιμασίες τους ως την προβλεπόμενη από το ημερολόγιο των...Μάγια για την ημέρα της Αποκάλυψης, που είναι η 21 Δεκεμβρίου 2012.

Έτσι υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι στη Ρωσία, που γεμίζουν ένα δωμάτιο του σποιτιού τους ή ακόμα και τα μπαλκόνια τους με εφόδια: τρόφιμα, καύσιμα και άλλα εφόδια απαραίτητα –όπως πιστεύουν για να επιζήσουν από την καταστροφή που αναμένουν. Σύμφωνα με ένα από τα δημοφιλέστερα σενάρια, στις 21 Δεκεμβρίου ο ήλιος θα ευθυγραμμιστεί με τον γαλαξία Μίλκι Γουέι, με αποτέλεσμα να προκληθεί φγενικό μπλάκ-άουτ στη Γη και να προκληθεί ένα κύμα διαφορετικών φθσικών καταστροφών.

Η εμπορευματοποίηση της αποκάλυψης, σημαίνει ότι πολλά καταστήματα σε Ρωσία και Ουκρανία, έχουν αρχίσει να πωλούν «πακέτα διάσωσης» για να αντιμετωιστεί το «τέλος του Κόσμου». Σ’ αυτά περιλαμβάνονται από κονσέρβες ψαριού, σημειωματάρια, σπίρτα, το απαραίτητο μπουκάλι με βότκα, μια πλάκα σαπούνι, σχοινί και προφυλακτικά. Ήδη λέγεται πως περισσότερα από 1.000 πακέτα διάσωσης έχουν πωληθεί.

Μία επιχείρηση στην Ουκρανία έχει αρχίσει να πουλάει εισιτήρια για τον Παράδεισο ή την Κόλαση –αναλόγως- για τις 21 Δεκεμβρίου. Το ταξίδι στον παράδεισο κοστίζει 15 $ ενώ στον Κάτω Κόσμο είναι λίγο πιο ακριβό, στα 18$. Το πρακτορείο υποστηρίζει πως η διαφορά οφείλεται πως το ταξίδι στην Κόλαση «θα έχει περισσότερη πλάκα».

Η υστερία για το τέλος του κόσμου, δεν περιορίζεται στις πρώην σοβιετικές δημοσκρατίες. Στην Γαλλία οι αρχές έχουν απαγορεύσει την πρόσβασησε βουνό, που σύμφωνα με τους θεωρητικούς της Καταστροφής του Κόσμου, θα αποτελεί το μόνο ασφαλές μέρος, για το τέλος του κόσμου που έχουν προβλέψει οι Μάγια για το 2012.

Πάν5τως, από το ρωσικό υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών, υποστηρίζεται πως δεν αναμένεται κάποια καταστροφή στο άμεσο μέλλον, και έχει δημιουργηθεί έκτακτη τηλεφωνική γραμμή πληροφόρησης για όσους ανησυχούν.



Ο πολιτισμός των Μάγια έφτασε στο αποκορύφωμά του από το 30 ως το 90 μΧ. Οι Μάγια ήταν εξαιρετικοί αστρονόμοι και είχαν δημιουργήσει ακριβή ημερολόγια.. Το Μακράς μέτρησης ημερολόγιο αρχίζει το 3114 πΧ και μετρά περιόδους 394 χρόνων που τις έλεγαν Baktuns. Η 13η Μπακτούν τερματίχζεται στις 21 Δεκεμβρίου 2012!!! Έτσι δημιουργήθηκαν οι φήμες ότι τότε θα γίνει το τέλος του Κόσμου...

Η εξήγηση;

Ο Δεκέμβριος αυτού του έτους έχει 5 Σάββατα, 5 Κυριακές και 5 Δευτέρες. Σπάνιο φαινόμενο !



Αυτό συμβαίνει μόνο μία φορά κάθε 824 χρόνια.
Οι Κινέζοι αποκαλούν το φαινόμενο αυτό τσάντα με χρήματα.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ. ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΟ ΦΟΡΟ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΟΥ !!!

Πηγή : styx.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου