Ετικέτες

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Υπάρχουν δικαστές στην Αλεξάνδρεια.

 

undefinedΣύσσωμο το δικαστικό σώμα της Αιγύπτου που εδρεύει στην Αλεξάνδρεια, αποφάσισε να απέχει από τα καθήκοντά του. Αιτία είναι όχι μισθολογικά θέματα, αλλά η αντίθεση των Αιγυπτίων δικαστών στο διάταγμα που υπέγραψε ο νέος Πρόεδρος της Αιγύπτου Μοχάμεντ Μόρσι, με το οποίο εξαιρεί τις αποφάσεις του από το δικαστικό έλεγχο. Δηλαδή μιλάμε για επιβολή απόλυτα θεοκρατικού καθεστώτος. Προφανώς ο Μόρσι αποφάσισε να δίνει λόγο μόνο… στον Αλάχ και σε κανέναν άλλον επί της γης.

Θλίψη προκαλεί φυσικά αυτή η ενέργεια των Αιγυπτίων δικαστών αναλογιζόμενοι τους Έλληνες δικαστές, οι οποίοι απέχουν μεν από τα καθήκοντά τους για μισθολογικά θέματα και δικαίως, αλλά δεν είδαμε να απέχουν για την αντισυνταγματική εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας ή για την αντισυνταγματική εξαθλίωση του ελληνικού λαού και τη μετατροπή της χώρας σε προτεκτοράτο της Γερμανίας. Αντίθετα είδαμε το ΣτΕ να κρίνει ως συνταγματικό το πρώτο μνημόνιο παρά το ότι παραχωρούσε τμήματα της Εθνικής Κυριαρχίας και μέσα σ΄ αυτά και της αρμοδιότητας των ελληνικών δικαστηρίων και παρότι δεν ψηφίστηκε από 180 βουλευτές, όπως απαιτεί το Σύνταγμα.
Υπάρχουν λοιπόν δικαστές στην Αίγυπτο. Καιρός όμως είναι να υπάρξουν και δικαστές στην Ελλάδα που θα προστατέψουν το λαό από τη βίαιη φτωχοποίηση που επιχειρεί η άρχουσα πολιτικοοικονομική τάξη της χώρας μαζί με τους Γερμανούς εντολοδόχους της.
Πέτρος Χασάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου