Ετικέτες

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Τουρκία:Tο αεροσκάφος ίσως δεν το κατέρριψε η Συρία!



Αναρτήθηκε από τον/την arch στο Ιουλίου 12, 2012
Τουρκία:Tο αεροσκάφος ίσως δεν το κατέρριψε η Συρία!
Για πρώτη φορά οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις με ανακοίνωση τους υπονοούν πως το αεροσκάφος RF-4 ϊσως να μην καταρρίφθηκε απο τη Συρία! Μέχρι σήμερα όλες οι ανακοινώσεις του Γενικού Επιτελείου της Τουρκίας ανέφεραν την πρόταση ” το αεροσκάφος μας που καταρρίφθηκε απο τη Συρία” 
Η νέα ανακοίνωση αναφέρει ” το αεροσκάφος μας το οποίο υπάρχουν ισχυρισμοί πως καταρρίφθηκε από τη Συρία”. Σε ένα άλλο σημείο της ανακοίνωσης υπάρχει αναφορά ” το αεροσκάφος μας το οποίο η Συρία  ισχυρίστηκε πως κατέρριψε”. Ολες αυτές οι αλλαγές δείχνουν πως οι Τούρκοι κάτι ξέρουν και δεν το ανακοινώνουν.
Η ίδια ανακοινωση όπως είχε αποκαλύψει το OnAlert ανέφερε πως δεν βρέθηκαν ίχνη κάποιας εκρητκιτκής ύλης πάνω στο αεροσκάφος γεγονός που δείχνει πως δεν χτυπήθηκε απο πύραυλο μεγάλου βεληνεκούς.
Υπάρχουν κάποιες υποψίες πως ίσως η κατάρριψη του να έγινε απο πύραυλο μικρού βεληνεκούς, ή απο κάποιο σάφος στη Μεσόγειο.
Μήπως η ανακοίνωση του τουρκικού Γενικού Επιτελείου θέλει να εστιάσει την προσοχή σε άλλες χώρες και οχι τη Συρία. Διότι μετα απο δυο εβδομάδες είναι περίεργο η Άγκυρα να μιλά πως η κατάρριψη του τουρκικού αεροσκάφοους απο τη Συρία ίσως δεν ισχύουν και είναι μόνο
ισχυρισμοί της Συρίας.
Καλως ορίσατε στη γεωστρατηγική σκακιέρα της Μεσογείου.
onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου