Ετικέτες

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ

Α)Αρση του Casus Belli ως προυπόθεση συνομιλίας. Δεν χρειάζεται να είσαι φωστήρας για να αντιληφθείς πως "Φιλια" & Casus Belli - ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ!

Β)Απόσυρση των ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ & ΕΠΟΙΚΩΝ Από την ΚΥΠΡΟ.
Επίσης δεν θέλει υψηλή Νοημοσύνη για να το αντιληφθούμε.

Γ) Η υπόθεση Κατασκοπείας ΚΩ, κατά την Διεξαγωγή Ασκήσεων, Εν είδει πολέμου, στην ΑΝ Μεσσόγειο- την οποία κάνουμε σιγανή γαργάρα για να μην διαταρράξουμε τις ισορροπίες με Γερμανία, ήταν και είναι ενδεικτικό της Προθέσεως των Ευρωπαίων Συμμάχων για Συναντήληψη με την Τουρκία σε ένα Διχοτομημένο Αιγαίο De Facto,

Το οποίο η Αρχή των Βρυξελών;(θέμα εκτελεστικής Αρχής) Διαθέτει: (ΝΑΙ) κατά το Δοκούν ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΟΧΘΗ.

Πρίν λοιπόν έρθουμε σε ερωτήματα του τύπου αν είμαστε Ευρωπαίοι ή Όχι, θα πρέπει η Ευρώπη να απαντήσει Τι Είναι Χωρίς Εμάς-Τον Πολιτισμό μας- και τις προσφάτως Ανακαλυφθείσες Ενεργειακές μας Πηγές.

-Επιπροσθέτως σχετικά με τον Συνταξιούχο Υπάλληλο της Γερμανικής Υπηρεσίας Εσωτερικών, και πρίν ακούσω γελοιότητες επιχηρημάτων περί Ραδιερασιτεχνών, παραθέτω τα επιχειρήματά του δια στόματος δικηγόρων του:
1)Ραδιοερασιτέχνης με Άδεια Αμετάφραστη
2)Ήρθε στην Κω με την σύζυγό του, που πάσχει από Αλτσχάιμερ! (Εδώ το συμπονετικό- κοινωνικό).
3) Η Απόπειρά του να Καταστρέψει τα Μηχανήματα εκπομπής σε Μόρς- ήταν μια ψυχαναγκαστική πράξη που προέκυψε από τη απότομη εισβολή των Αστυνομικών Δυνάμεων ενόσω ήταν σε κατάσταση ΜΕΘΗΣ- ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΠΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ!
4) Η επίσης απόπειρά του ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ - ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΤΟΥ- Άπαξ της σύλληψης του, Δικαιολογείται με τα ίδια επιχειρήματα!
ΕΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΣΥΖΥΓΟΙ ΚΥΡΙΩΝ, -ΥΠΑΛΛΉΛΩΝ ΜΥΣΤΙΚΏΝ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ- ΜΕ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ΠΟΥ ΜΠΕΚΡΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΣΥΖΥΓΩΝ, ΑΝΤΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ, Ε! ΤΟΤΕ ΝΑΙ!
ΘΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΩ ΥΕΡ ΤΗΣ ΛΟΒΟΤΟΜΗΣ, ΩΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΕΞΟΔΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου