Ετικέτες

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Θα επαναφέρουμε τον “Βασικό Μέτοχο” που ήδη θα έπρεπε να ισχύει!

ΣΥΡΙΖΑ: Θα επαναφέρουμε τον “Βασικό Μέτοχο” που ήδη θα έπρεπε να ισχύει!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Μαΐου 29, 2012
http://olympiada.files.wordpress.com/2010/05/bobolas.jpg?w=270&h=211&h=148

Μεγάλη επικοινωνιακή ντρίμπλα από τον ΣΥΡΙΖΑ που αναμένεται να προκαλέσει νέο πονοκέφαλο, όχι όμως μόνο στα εκδοτικά συγκροτήματα. Μετά τις τελευταίες δηλώσεις που θα μπορούσαν να χαρακτηρισθούν τροχειοδεικτικές, ο Τσίπρας και οι επιτελείς του ετοιμάζουν πρόταση βόμβα που θα ανακοινώσουν πριν τις εκλογές, με τις οποία θα καλούν όλους τους πολιτικούς αρχηγούς να πάρουν θέση.

Η έκπληξη; Στην Κουμουνδούρου έχουν μελετήσει διεξοδικά την απόφαση του Ευρωπαϊκού δικαστηρίου που δικαίωνε την πρωτοβουλία της κυβέρνησης Καραμανλή και θα την χρησιμοποιήσουν ώστε να μην μπορεί να υπάρξει αμφισβήτηση επί της νομικής υπόστασης.

Η υπόθεση αυτή δυστυχώς τελεσιδίκησε μετά την παρέμβαση της ντόπιας και Ευρωπαϊκής διαπλοκής, πολύ αργότερα, το 2009 ενώ η Ελλάδα βρισκόταν ήδη στην προεκλογική περίοδο. Όχι, ο “μεγάλος στοχαστής” δεν την εφάρμοσε.

Μένει να δούμε τις θέσεις των υπολοίπων κομμάτων, αφού θεωρούμε αυτονόητο ότι η θέση της Νέας Δημοκρατίας θα είναι να υπερασπίσει κάτι που είναι δικό της παιδί. N’ est pas?

Όλο το παρασκήνιο της υπόθεσης μπορείτε να το διαβάσετε στην μεγάλη έρευνα του Ολυμπία για το θέμα. Είμασταν οι μόνοι που αποκαλύψαμε αυτή την μεγάλη δικαίωση στον αγώνα για την πάταξη της διαπλοκής: «ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ»: Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ. Όλη η αλήθεια και η δικαίωση της Ελλάδας που αποσιωπούν οι βαρώνοι των ΜΜ”Ε”.

(η φωτογραφία είναι προϊόν επεξεργασίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου