Ετικέτες

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Επιτυχής πτήση του τρίτου πρωτότυπου PAK FA


Δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει εικόνες από τις παρθενική πτήση του τρίτου πρωτοτύπου PAK FA στις 22 Νοεμβρίου 2011, αλλά εδώ φαίνεται το δεύτερο πρωτότυπο κατά τη διάρκεια μια δοκιμαστικής πτήσης στις 17 Αυγούστου 2011. Sukhoi.orgΣτίς 22 Νοεμβρίου, το τρίτο πρωτότυπο του νέου μαχητικού πέμπτης γενιάς PAK FA έκανε την παρθενική του πτήση από το Komsomolsk-on-Amur.
Ο πιλότος δοκιμών Sergey Bogdan ταξιδέψε με το αεροσκάφος πέμπτης γενιάς Sukhoi T-50/PAK FA, περισσότερο από μία ώρα πριν από την προσγείωση του πίσω στο αεροδρόμιο του εργοστάσιου KNAAPO.
Η δοκιμαστική πτήση, πέρασε με επιτυχία όλες τις δοκιμές σταθερότητας και αξιολόγησης της απόδοσης του κινητήρα όπως είχε προγραμματιστεί. Ο πιλότος ανέφερε την αξιόπιστη λειτουργία όλων των συστημάτων και εξαρτημάτων.
Η παρθενική πτήση του πρώτου πρωτοτύπου, πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιανουαρίου 2010, επίσης από το Komsomolsk-on-Amur, ακολούθησε η πτήση του δεύτερου αεροσκάφους στις 3 Μαρτίου του 2011. Και τα δύο πρωτότυπα έκαναν το ντεμπούτο τους στη δημοσιότητα το 2011, στη Διεθνή Έκθεση Αεροπορίας και Διαστήματος MAKS στο Zhukovsky, Μόσχα. Τα αεροσκάφη έχουν ολοκληρώσει πάνω από 100 δοκιμαστικές πτήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου