Ετικέτες

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Διεκδικούμε το κατοχικό δάνειο-στηρίζουμε τις λαϊκές κινητοποιήσεις για την διεκδίκησή του.


Διεκδικούμε το κατοχικό δάνειο-στηρίζουμε τις λαϊκές κινητοποιήσεις για την διεκδίκησή του.

Αναρτήθηκε από τον/την Πατριωτικό Μέτωπο στο Οκτωβρίου 4, 2011
Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626
Ακόμη και ο γερμανικός τύπος, όπως η μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα Die Welt, αναφέρονται στο κατοχικό δάνειο, των 70 δισεκατομμυρίων ευρώ (476 εκατομμύρια Ράιχσμαρκ) συν τους τόκους 66 χρόνων και το οποίο χαρακτηρίζουν ως διεκδικήσιμο.

Οι μόνοι οι οποίοι δεν φαίνονται να «συγκινούνται» από την εξέλιξη αυτή, είναι φυσικά οι κατοχικοί, οι οποίοι κυβερνούν αυτόν τον τόπο, σε αγαστή φυσικά συνεργασία με τη Μέρκελ, τη Ζήμενς και το διεθνές τοκογλυφικό κεφάλαιο, με τους οποίους έχουν  κάνει τους λογαριασμούς και τις συμφωνίες τους.
Το Πατριωτικό Μέτωπο, από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του, έθεσε το ζήτημα της άμεσης και κάθετης διεκδίκησης του κατοχικού δανείου, στηρίζοντας παράλληλα όλες τις κινήσεις πολιτών που οργανώθηκαν και κινητοποιήθηκαν προς την κατεύθυνση αυτή.
Στο πλαίσιο αυτό, της στήριξης δηλαδή των κινημάτων διεκδίκησης του κατοχικού δανείου, το Πατριωτικό Μέτωπο, καλεί τα μέλη και τους φίλους του, καθώς και όλους τους Έλληνες πολίτες να στηρίξουν την κινητοποίηση της «Ένωσης Πολιτών Πόρτα-Πόρτα» με επικεφαλής τον σκηνοθέτη κ. Δημήτρη Κολλάτο, η οποία θα γίνει στις 6 Οκτωβρίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 7 το απόγευμα, μπροστά στην γερμανική Πρεσβεία, στην οδό Λουκιανού, στο Κολωνάκι.
Το σύστημα των νεοταξιτών, δεν πρόκειται να διεκδικήσει το κατοχικό δάνειο. Γιατί πολύ απλά, είναι αιχμάλωτο των συμφωνιών που έχει κάνει «κάτω από το τραπέζι» και των «λυκοφιλιών» στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της σύμπραξης-σύμπλευσης των κομμάτων τους στο Ευρωκοινοβούλιο.
Άρα, για μια ακόμη φορά και η υπόθεση αυτή, είναι υπόθεση του ίδιου του ελληνικού Λαού. Ο οποίος, όσο καθυστερεί να αντιληφθεί πως αν δεν πάρει την υπόθεσή του στα χέρια του και «σέρνεται» πίσω από νέους «σωτήρες» και «μεσσίες», παράγωγα του ίδιου σάπιου και διεφθαρμένου συστήματος, είτε προέρχονται από «αριστερά» είτε από «δεξιά», θα διαπιστώνει πως οδηγείται ολοένα και βαθύτερα στο λαγούμι της απόγνωσης και της δικής του οικονομικής, εθνικής και κοινωνικής αποσύνθεσης. Ο μεγάλος ένοχος είναι όλο το σύστημα που «κατσικώθηκε» στον σβέρκο του ελληνικού Λαού από τη μεταπολίτευση και εντεύθεν. Και αυτό το σύστημα, (τα αφεντικά δηλαδή της «δεξιάς» και «αριστεράς» αλλά και τα πρόσφατα υποπαράγωγα και υποπροϊόντα τους), θα πρέπει να πάει ολάκερο στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου