Ετικέτες

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αντιαρματικά, ούζι και καλάσνικοφ στη Γιάφκα της Θεσσαλονίκης


Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2011


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αντιαρματικά, ούζι και καλάσνικοφ στη Γιάφκα της Θεσσαλονίκης


ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σύμφωνα με νέες, αποκλειστικές πληροφορίες του planet-greece μες στη γιάφκα της οδού Υψηλάντου, τη Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν πάρα πολλά στρατιωτικά όπλα τα οποία μπορούσαν να εξοπλίσουν άριστα μία μεγάλη ομάδα τρομοκρατών, ικανή να πλήξει ακόμη και στρατόπεδο. Έχουμε και λέμε..
.




Πλήρως έμπιστη πηγή του planet-greece, μας ενημέρωσε ότι βρέθηκαν:

- αντιαρματικές ρουκέτες
- χειροβομβίδες
- αυτόματα στρατιωτικά όπλα ούζι
- ημιαυτόματα πολεμικά τυφέκια καλάσνικοφ
- πιστόλια
- εκατοντάδες σφαίρες διάφορων διαμετρημάτων
- εκρηκτικές ύλες
- σύνεργα κατασκευής εκρηκτικών μηχανισμών

Η αντιτρομοκρατική έχει τεθεί σε κόκκινο συναγερμό, αφού εκτιμάται ότι ίσως να μην πρόκειται απλά για παράρτημα διεθνούς τρομοκρατικής οργάνωσης, αλλά ίσως να πρόκειται ακόμη και για την "κεντρική γιάφκα" των εγχώριων τρομοκρατικών οργανώσεων, που ίσως να προμήθευε συγκεκριμένες οργανώσεις με βόμβες.

Το μόνο σίγουρο, σύμφωνα με έγκυρες πηγές του planet-greece είναι ότι ο νεκρός άνδρας (που δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί εάν όντως πρόκειται για κουρδικής καταγωγής) ΔΕΝ ήταν ο ενοικιαστής της γιάφκας.

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας, θα κάνουν αρκετές ημέρες να επιστρέψουν στα σπίτια τους, αφού το κτήριο, όχι μόνο εγκυμονεί κινδύνους ευστάθειας, αφού από την έκρηξη έχουν πειραχτεί και κολώνες, αλλά κυρίως γιατί η αντιτρομοκρατική θα παραμείνει αρκετές ημέρες έως ότου ολοκληρωθούν πλήρως οι έρευνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου