Ετικέτες

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

«ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΕΣ!» – Διάλογοι – φωτιά με σεΐχηδες και μεγαλοεπιχειρηματίες για το κύκλωμα πορνείας στη Μύκονο


images (1)
Τους διαλόγους – φωτιά που είχαν τα μέλη του κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης και εξώθησης γυναικών στην πορνεία στη Μύκονο αποκαλύπτει το «Εθνος».
Από τις συνομιλίες προκύπτει ότι το κύκλωμα πορνείας στη Μύκονο είχε απλώσει τη δράση του στα επώνυμα κέντρα διασκέδασης, τα ακριβά εστιατόρια και ξενοδοχεία, ακόμα και στη μαρίνα που έδεναν τα σκάφη αναψυχής
Από τις δεκάδες τηλεφωνικές συνομιλίες που είχαν τα φερόμενα αρχηγικά μέλη της σπείρας ένας πρώην λιμενικός που είχε κατηγορηθεί για ναρκωτικά και ένας 34χρονος που είχε κατηγορηθεί το 2011 για τη μεγάλη ληστεία σε υποκατάστημα τραπέζης στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», προκύπτει η ύπαρξη ενός τέταρτου ατόμου – μυστηρίου, που δεν έχει ταυτοποιηθεί από τις αρχές καθώς χρησιμοποιεί «πακιστανικό» τηλέφωνο. Φέρεται να είναι το άτομο που προμήθευε το κύκλωμα με κολ γκερλ, κυρίως Ελληνίδες, για να πηγαίνουν στα ροζ ραντεβού με τους εύπορους πελάτες.
«Θέλω να μου στείλεις τρεις ?γλάστρες? για το κλαμπ. Πόσο κάνει;», ακούγεται να λέει κυνικά στο τηλέφωνο ενδιαφερόμενος επιχειρηματίας, που μιλάει με τον 34χρονο κατηγορούμενο. «Ναι, θα σου στείλω. Κοστίζει 3.000 ευρώ», απαντάει το μέλος της σπείρας.
Σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., το κύκλωμα πληρωνόταν 1.000 ευρώ για κάθε κοπέλα που έστελνε στους πελάτες με τα «βαθιά» πορτοφόλια. Μάλιστα, το κύκλωμα είχε καταφέρει να έχει πρόσβαση ακόμα και στους ζάπλουτους Αραβες που επισκέπτονταν το νησί με τα πολυτελή γιοτ τους.
Ο διάλογος που δημοσιεύει το «Εθνος» είναι αποκαλυπτικός για τη δράση των
κατηγορουμένων:
-Θυμάσαι τι σου είχα ζητήσει;
-Ναι κάτι γκόμενες.
-Μου είχες πει 5 χιλιάρικα.
-Εγώ έχω ψυλλιαστεί ότι δεν τις θέλουν για να τις (…) αλλά για παρέα και για τα τραπέζια τους.
-Δεν ξέρω, το ίδιο μου είχε κάνει και με τους Αραβες. Κανονίζω για 10 γυναίκες και μετά δεν δεχόταν (ακατάληπτο) και μετά μου λέει θα σε πληρώσω. Μου είχε ζητήσει 4 γυναίκες και να φέρω και λεσβίες. Την πρώτη μέρα για τα τραπέζια, τη δεύτερη για ένα άφτερ πάρτι.
Πολλές γνωριμίες
Από τις συνομιλίες προκύπτει ότι οι συλληφθέντες είχαν πολλές γνωριμίες στη Μύκονο και είχαν απλώσει τη δράση τους στα επώνυμα κέντρα διασκέδασης, τα ακριβά εστιατόρια και ξενοδοχεία, ακόμα και στη μαρίνα του νησιού, όπου «έδεναν» τα σκάφη αναψυχής. Η παρακολούθηση της αστυνομίας έδειξε ότι «λειτουργούσαν» όλο το 24ωρο και έδιναν ραντεβού σε γνωστά μαγαζιά της Μυκόνου για να προμηθεύσουν τους πελάτες τους με ναρκωτικές ουσίες.
Εκτός του πρώην λιμενικού και του 34χρονου που είχε απασχολήσει για τη ληστεία σε υποκατάστημα τραπέζης στο «Ελ. Βενιζέλος», έχει συλληφθεί ακόμη ένα άτομο, το οποίο σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Σάκη Κεχαγιόγλου, εμπλέκεται στην υπόθεση χάρη σε ελάχιστες τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε με τους συγκατηγορουμένους του.
«Είναι αυτονόητο ότι δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για το σύνολο της δικογραφίας σε σχέση με τους υπόλοιπους κατηγορουμένους. Οσον αφορά τον δικό μου εντολέα, με διαβεβαίωσε ότι είναι αθώος και ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Η εμπλοκή του οφείλεται σε δύο τηλεφωνικές συνδιαλέξεις από ένα σύνολο 47 από τις οποίες ούτως ή άλλως δεν προκύπτει τίποτε. Η πρώτη επισκόπηση της δικογραφίας επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του. Ελπίζω και εύχομαι η ενδελεχής ανάγνωση όλου του υλικού να οδηγήσει στο ίδιο συμπέρασμα», δήλωσε στο «Εθνος» ο Σ. Κεχαγιόγλου.
ΠΗΓΗ: Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου