Ετικέτες

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Τάχτηκε κατά της αξιολόγησης στο Δημόσιο


Ρ. Δούρου: Καμία ανοχή στους κατόχους πλαστών πτυχίωνAds by HQ-Video-Pro-1.8
Η περιφερειάρχης Αττικής κυρία Ρένα Δούρου ξεκαθάρισε σήμερα μιλώντας στο περιφερειακό συμβούλιο ότι δεν τάσσεται υπέρ των πλαστών πτυχίων στο δημόσιο, μετά το θέμα που δημιουργήθηκε από την επίθεση του κ. Κ. Μητσοτάκη εναντίον της.
Κατά την ομιλία της η νέα περιφερειάρχης δήλωσε ότι θα ενταθούν οι έλεγχοι για πλαστά πτυχία και κάλεσε οποιονδήποτε να βρει μια δήλωσή της που να τα στηρίζει.

Ξεκαθάρισε επίσης ότι τάσσεται εναντίον της αξιολόγησης στο Δημόσιο και έδωσε εντολή στις διευθύνσεις της Περιφέρειας να μη στείλουν κανένα έγγραφο στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης
Συγκεκριμένα η κυρία Δούρου είπε απευθυνόμενη στην κυβέρνηση:
«Η συντονισμένη απαξίωση του δημοσίου τομέα και της τοπικής αυτοδιοίκησης μας βρίσκει αντίθετους. Υπονομεύει το αύριο της πατρίδας.
Μετά από αυτή τη εβδομάδα συκοφαντίας και διαστρέβλωσης, η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση δημιούργησε εσκεμμένα αυτή τη κατάσταση.
Καμία ανοχή στους κατόχους πλαστών πτυχίων. Αναζητήστε τους στους κόλπους σας με τις μαζικές ρουσφετολογικές προσλήψεις
Καλώ να μου φέρουν μία δήλωση μου με την οποία να υποστηρίζω την κάλυψη ενός πλαστού πτυχίου. Δεν θα βρουν γιατί δεν υπάρχει.
Από την πλευρά της η νέα Περιφερειακή Αρχή αναλαμβάνει την ευθύνη της προστασίας της αξιοπρεπούς εργασίας στην Αττική.
Η περιφέρεια δίνει εντολή στις διευθύνσεις της να μην αποστείλουν κανένα έγγραφο που να συμβάλλει σε ένα σύστημα επιζήμιο για το Δημόσιο.
Οι έλεγχοι για οποιεσδήποτε παρανομίες σε ό,τι μας αφορά θα ενταθούν. Είχαμε προειδοποιήσει προεκλογικά: θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα!».
www.tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου