Ετικέτες

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Λαντζέρηδες του Λάτση…



Ο πατέρας του αποκαλούσε δημοσίως τον εθνάρχη Τριανταφυλλίδη, μαλάκα. Οι περισσότεροι πολιτικοί της εποχής του κάθονταν μπροστά του σε στάση προσοχής. Το ίδιο έκανε και η δικαιοσύνη, ακόμα και όταν σκότωνε ανθρώπους για το κέρδος.
Λόγω του νεποτισμού που ζει και βασιλεύει στην Ελλάδα, μετά τον πατέρα μας προέκυψε ο γυιός Λάτσης. Η στάση των πολιτικών και της δικαιοσύνης δεν άλλαξε απέναντι στον γυιό. Αφού δημιούργησε την EUROBANK με την εξαγορά της τράπεζας ΕΡΓΑΣΙΑΣ, μας φέσωσε κάποια δισ. Είχε όμως προηγουμένως κατασκευάσει το μεγαλύτερο αυθαίρετο στην Ευρώπη, το MALL και είχε αγοράσει και μερικά άλλα “φιλέτα” στον ίδιο δήμο, το Μαρούσι. Τα οποία μάλλον του τα έκαναν δώρο παρά ότι τα αγόρασε, μπορείς να πεις. Το MALL δε στέκει αγέρωχο, άσχημο και παράνομο μέχρι σήμερα παρά την απόφαση του ΣτΕ.


Αυτές οι χάρες και τα δώρα όμως δεν αρκούσαν στους πολιτικούς. Έπρεπε να του κάνουν άλλο ένα, πολύ μεγαλύτερο δώρο. Έτσι του έδωσαν με 148 ευρώ το τετραγωνικό όλη την έκταση του αεροδρομίου του Ελληνικού. Αυτό η κυβέρνηση το ονομάζει επένδυση. Το κατά πόσο είναι τέτοια, μπορείτε να το δείτε στο εξαιρετικό video της Ομάδα Επικοινωνίας του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού.
Εγώ θα τελειώσω λέγοντας μόνο ότι η απόφαση αυτή της κυβέρνησης για το Ελληνικό, αποτελεί μεγαλύτερο έγκλημα από αυτό της ΠΕΤΡΟΛΑ του πατέρα Λάτση. Πολιτική και δικαιοσύνη δηλαδή, συνεχίζουν σα να μη συμβαίνει τίποτα, να είναι οι λαντζέρηδες του Λάτση.



Πηγή. http://swell-swell.blogspot.gr/2014/04/blog-post_16.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου